‘The Masked Singer’: Soaperstar voorspelt winnaar van dit seizoen

Soaperstar – oftewel Kat Kerkhofs – werd vrijdag uitgeschakeld in The Masked Singer. Zij zal dus het huidige seizoen niet winnen, maar Kat Kerkhofs heeft wel twee duidelijke favorieten.

Soaperstar kwam in de vijfde aflevering van The Masked Singer al voorlaatste in actie. Ze bracht daarbij Happier Than Ever van Billie Eilish. Tijdens de eerste stemmen door de vijf zangers van vrijdagavond werd Champignon naar de Big Bang gestemd. Daardoor moest Soaperstar een face-off zingen tegen Mummie. Ze verloor dat duel en zat dus in de gevarenzone tegen Leeuw. Daarbij koos het publiek voor die laatste waardoor we uiteindelijk de onthulling van Kat Kerkhofs te zien kregen.

Leeuw en Hippo

Op de sociale media van VTM blikte Kat Kerkhofs na haar uitschakeling nog uitgebreid terug op haar deelname. Eerst gaf ze daar een algemene reactie, en daarna konden kijkers ook vragen stellen.

Tijdens die vragenronde op de Instagram Stories van VTM vroeg iemand wie van haar The Masked Singer mag winnen, nu ze er zelf uitligt. “Er zijn twee pakken waarvan ik denk dat ze de finale gaan halen en dat zijn Leeuw en Hippo. Ik vind die allebei echt supercool. Ze zingen ook héél goed en ik denk écht dat die de finale gaan halen”, voorspelt Kat Kerkhofs.

Big Bang

Van Leeuw weten we sinds vrijdag dat hij doorgaat naar de Big Bang. Hippo moet daarentegen komende vrijdag nog in actie komen. Hij/zij zal dan strijden tegen Minotaurus, Foxy Lady, Tovenaar en Kosmos voor een plaatsje bij de samensmelting.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...