‘The Masked Singer’: Tovenaar zorgt voor magie met ‘Careless Whisper’

Het succesprogramma The Masked Singer is ondertussen aan zijn zesde aflevering toe. Dat is de allerlaatste aflevering voor de Big Bang volgende week. Dat wil ook meteen zeggen dat het voor de figuren uit de tweede groep de laatste keer is dat ze zich kunnen bewijzen. Vooral Tovenaar lijkt dat heel letterlijk genomen te hebben, want hij verbaast de jury met zijn song.

Deze week is het opnieuw de beurt aan de figuren uit groep 2 en daarin zijn er nog steeds vijf figuren die kans maken op een plekje in de Big Bang. In die Big Bang zullen de figuren uit de eerste en tweede groep samenkomen om verder uit te maken wie de winnaar van dit seizoen wordt.

Vorige week zagen we bij groep 1 al dat Soaperstar er net voor dat belangrijk moment uitviel. Onder dat masker bleek uiteindelijk presentatrice Kat Kerkhofs te zitten. Zij vervoegt zo het rijtje van Herman Verbruggen (Skiwi), Marc Coucke (Kolonel Mops), Timmy Simons (Groot Licht) en Anouk Matton (Vlinder).

Tovenaar

Voor de overige kandidaten in de tweede groep is de spanning dus te snijden. Zij willen allemaal graag een plekje bij die laatste acht figuren. Maar daarvoor moeten ze vanavond door verschillende rondes geraken. Met welke song ze de jury en het publiek eerst zullen overtuigen, is al even bekend. Maar daarna zal slechts één figuur meteen doorstoten. De rest neemt het nog eens tegen elkaar op in een face-off. Uiteindelijk kiest het publiek daarvan wie de slechtste was.

Uit een preview kunnen we alvast opmaken dat Tovenaar deze avond een gooi zal doen naar de rechtstreekse kwalificatie voor de Big Bang. Hij brengt namelijk het zwoele Careless Whisper van George Michael en lijkt daarmee de jury én het publiek meteen te overtuigen. “Dit was magie!”, reageert Bart Cannaerts zelfs. “We zitten met iemand met een kopstem en een gewone stem alsof het allemaal niets is”, klinkt het dan weer bij Jens Dendoncker.

Bekijk het optreden van Tovenaar hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...