‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten na de vijfde aflevering

De vijfde aflevering van The Masked Singer zit er alweer op en we kennen de eerste vier deelnemers die we te zien zullen krijgen in de Big Bang. Wie daar niet bij zal zijn, is Soaperstar. Onder dat masker ging verrassend Kat Kerkhofs schuil. Haar naam werd in de voorbije seizoenen vaak genoemd, maar dit seizoen maar zelden. Dit zijn de hoofdverdachten voor Champignon, Mummie, Leeuw en Raaf.

We kennen de vier deelnemers van groep 1 die doorstoten naar de Big Bang van The Masked Singer. Nadat we nu vrijdag te weten komen wie de laatste afvaller in groep 2 wordt, zullen ze het vanaf de week daarna allemaal tegen elkaar opnemen. Champignon, Mummie, Leeuw en Raaf zullen al zeker te zien zijn in de Big Bang en dit is wie er volgens de kijkers schuilgaat achter de maskers.

Champignon

Champignon beet in de vijfde aflevering de spits af met zijn versie van Livin’ La Vida Loca van Ricky Martin. De speurders waren enorm onder de indruk en besloten dat Champignon automatisch verder mocht naar de volgende aflevering en dus ook naar de Big Bang.

De kijkers tasten nog steeds in het duister over Champignon, al beginnen er wel verschillende namen vaker op te duiken. Zo wordt de naam van Wesley Sonck al verschillende weken genoemd. Daarnaast keert ook radiopresentator Sander Gillis vaak terug bij de gokjes van de kijkers. Bij hem zou de hint naar Maria dan ook kunnen verwijzen naar een filmpje dat hij vorig jaar maakte.

Mummie

Ook bij Mummie is er nog geen duidelijke favoriet. Zij zong in de vijfde aflevering I Love Rock ’n Roll van Joan Jett. Ze moest het in de face-off vervolgens nog eens opnemen tegen Soaperstar, maar werd door het publiek gekozen om door te stoten naar de Big Bang.

Een naam die al wekenlang genoemd wordt bij Mummie, is die van Evi Hanssen. Maar de tips lijken kijkers nu ook richting Véronique De Kock te sturen.

Leeuw

Iemand waarover er wel al enige zekerheid lijkt te zijn bij de kijkers, is Leeuw. Hij imponeerde met zijn versie van Take Me To Church van Hozier, maar moest het uiteindelijk in de face-off nog opnemen tegen Raaf. Daarbij werd Raaf door het publiek gekozen als winnaar van het duel.

Al vanaf de eerste week herkenden fans de stem van Maksim Stojanac in Leeuw en daar lijkt niemand voorlopig van af te wijken. Heel wat tips van Leeuw lijken dan ook te verwijzen naar Maksim en zijn personage uit #LikeMe, Vince.

Raaf

De laatste deelnemer van groep 1 die zich ook wist te plaatsen voor de Big Bang, is Raaf. Raaf, waarover er bij de kijkers nog geen zekerheid is over het geslacht, zong het nummer Queen Of The Night van Whitney Houston. In de face-off moest Raaf het opnemen tegen Leeuw, maar

Bij Raaf begint de naam van zangeres Coely steeds vaker terug te keren. Daarbij vinden veel fans het opmerkelijk dat de speurders in het programma haar naam nog nooit genoemd hebben. Daarnaast zijn er ook nog steeds heel wat mensen die de stem van Loïc Nottet horen in Raaf.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...