‘The Masked Singer’: Anouk Matton (Vlinder) doet onthulling over voorfilmpjes

Twee weken geleden zagen we hoe Anouk Matton ontmaskerd werd in The Masked Singer. De zangeres en dj zat namelijk verscholen in Vlinder, maar kreeg daarmee niet genoeg steun. In het Play4-programma De Tafel van Vier blikte ze donderdagavond terug op haar avontuur. En daarbij deed ze ook een opvallende onthulling.

Iets meer dan een maand geleden – vlak voor de start van het programma – stelde VTM de veertiende en laatste deelnemer van het huidige seizoen van The Masked Singer voor. Dat bleek een futuristische Vlinder te zijn.

Vlinder liet zich in de tweede aflevering van The Masked Singer een eerste keer horen. Toen bracht ze in een driedubbel duel met Minotaurus en later afvaller Kolonel Mops het emotionele How Long Will I Love You van Ellie Goulding. Twee weken later bracht Vlinder Tainted Love van Marilyn Manson en verloor ze haar duel met Hippo. Het bleek meteen het einde van haar avontuur, want op het einde van de vierde aflevering moest Anouk Matton haar gezicht tonen.

De Tafel van Vier

Donderdagavond was Anouk Matton te gast bij Gert Verhulst in het programma De Tafel van Vier op Play4. Daar sprak ze onder andere over haar deelname aan The Masked Singer. “Het was een teleurstelling dat ik zo snel ontmaskerd werd. Niemand ziet alle voorbereidingen en de workshops die wij doen. Als je dan maar twee nummers mag brengen, is dat wel echt een teleurstelling”, blikt ze terug.

Daarna deed ze echter ook nog een bekentenis. In de filmpjes die je van de figuren te zien krijgt voor hun optreden, blijken de zangers en zangeres namelijk niet echt in de pakken te zitten. “Ze steken daar iemand anders in, maar daar tellen enkel de tips”, geeft Anouk Matton toe.

Kijk en luister naar Anouk Matton in De Tafel van Vier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...