Geen ‘The Masked Singer’ volgende week

Op vrijdag 24 maart spelen onze Rode Duivels tegen Zweden hun eerste kwalificatiematch voor het EK. En dat wordt uitgezonden op VTM. The Masked Singer moet dus wijken.

Volgende week valt de match van de Rode Duivels samen met The Masked Singer. Aangezien VTM de rechten heeft om die match uit te zenden, wordt The Masked Singer opgeschoven.

Zweden-België

Het WK is nog maar net verteerd en de volgende campagne begint al. Volgende week vrijdag zakken de Rode Duivels af naar Zweden. Daar spelen ze hun eerste kwalificatiematch voor het EK dat in 2024 plaatsvindt in Duitsland.

Bron: Liu Lu/VCG via Getty Images

Met de nieuwe bondscoach, Domenico Tedesco, liet de Belgische voetbalbond een frisse wind waaien door de Rode Duivels en de hele crew. Zo mocht onder andere Lieven Maesschalck, jarenlang de kinesitherapeut van het huis, een andere job gaan zoeken.

Geen The Masked Singer

Voor de trouwe fans van The Masked Singer is het natuurlijk minder nieuws. Maar voor de planning van het programma maakt het weinig verschil. Zo zijn de afleveringen net als voorgaande jaren al een lange tijd geleden opgenomen.

Bron: VTM

Morgen start The Masked Singer aan de laatste rechte lijn naar de finale. De twee groepen, met telkens vier overgebleven pakken, zijn samengesmolten en maken onder elkaar uit wie straks als allerlaatste zijn masker afzet en het derde seizoen wint. Leeuw, Hippo, Foxy Lady en co. zitten nog in de race. Herman Verbruggen, Mark Coucke, Timmy Simons, Anouk Matton, Kat Kerkhofs en Siska Schoeters maakten hun identiteit al bekend.

Meer
Lees meer...