‘The Masked Singer’ komt met iets nieuws en toont extra tips!

Na een week onderbreking gaat The Masked Singer morgen, op vrijdag 31 maart, verder. Dan nemen de zeven overgebleven figuren het opnieuw tegen elkaar op. Maar daarbij is er één grote nieuwigheid, want de tips worden nu gegeven door iemand uit de dichte omgeving van de gemaskerde zangers. De tips van Raaf krijgen we nu al in preview te zien.

In de eerste aflevering na de Big Bang namen de figuren uit groep 1 het op tegen die uit groep 2. Op die manier deden ze de naam ‘Big Bang’ alle eer aan. Na duels en een extra ronde was het Mummie (Véronique De Kock) die de minste stemmen van het publiek kreeg en het programma moest verlaten.

De weg naar de finale van The Masked Singer wordt vrijdag voortgezet met de zeven overgebleven gemaskerde zangers: Minotaurus, Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon. Eerder op de dag kwamen we al te weten welke songs zij vrijdag zullen zingen in de achtste aflevering van The Masked Singer.

Tips 2.0

Vrijdag is er echter ook een grote nieuwigheid in The Masked Singer. De tips over de overgebleven figuren worden namelijk gegeven door personen die heel dicht staan bij henzelf. Dat maakt presentator Jens Dendoncker bekend.

“Het speuren zal vanavond een tikkeltje anders verlopen. We gaan onze speurders na de optredens geblinddoekt aan de oksels van onze masked singers laten ruiken … Nee, dat is niet waar, dat zou te crazy zijn. Het speuren gaat anders verlopen omdat we geen gewone filmpjes met aanwijzingen gaan zien, maar we krijgen de hulp van anonieme tipgevers. Dat zijn mensen uit de entourage van de masked singers die ons gaan proberen op het goede spoor te brengen. Tips 2.0 en speuren voor gevorderden in feite. Goed opletten dus!”, laat hij weten.

Raaf

In een preview van VTM krijgen we al meteen een voorbeeld te zien van zo’n nieuwe tip. Het gaat om een korte video over Raaf. Daarbij zien we iemand in een restaurant zitten. We horen die persoon vertellen over Raaf terwijl er allerhande mogelijke tips rond hem te zien zijn.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...