‘The Masked Singer’: Luister nu al naar een deel van het optreden van Champignon

The Masked Singer zet straks, na een weekje pauze, de race richting finale in. Dat doet het programma met nog zeven figuren. Dé publieklieveling daarbij is ongetwijfeld de superschattige Champignon en die is deze week zelfs nog schattiger!

In de eerste aflevering na de Big Bang namen de figuren uit groep 1 het op tegen die uit groep 2. Op die manier deden ze de naam ‘Big Bang’ alle eer aan. Na duels en een extra ronde was het Mummie (Véronique De Kock) die de minste stemmen van het publiek kreeg en het programma moest verlaten.

De weg naar de finale wordt vrijdag voortgezet met de zeven overgebleven gemaskerde zangers: Minotaurus, Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon. Het speurdersteam krijgt daarbij opnieuw versterking van Karen Damen. Zij krijgt het gezelschap van Kevin Janssens en Julie Van den Steen. Daarmee zijn de drie beste speurders van dit seizoen present. De mystery speurder zal meteen ook veel duidelijk maken, want het gaat om iemand die velen verdenken.

Champignon

In het tweede duel van de aflevering neemt Champignon het op tegen Leeuw en Foxy Lady. Hij zal daarbij het lied Like A Virgin van Madonna brengen. Speciaal daarvoor heeft Champignon zijn outfit een klein beetje aangepast. Hij verschijnt op het podium namelijk met een bruidssluier en verovert daarbij meteen het hart van Julie Van der Steen en Karen Damen. In een preview die VTM deelde, zien we namelijk hoe beide speurders nog meer vertederd zijn dan anders van de schattige masked singer.

Luister naar het optreden van Champignon in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...