‘The Masked Singer’: Zo blikt Foxy Lady terug op haar avontuur

In The Masked Singer vrijdag op VTM konden we – na een aflevering vol duetten – zien hoe Foxy Lady net voor de halve finale naar huis moest. Bij de onthulling kwamen we ook te weten dat niemand minder dan Danira Boukhriss Terkessidis onder dat vossenmasker zat. Op de sociale media van VTM blikt zij nu terug op haar avontuur.

Achteraf bleek Danira zeker niet droevig dat ze was afgevallen. “Mijn doel was van bij het begin om de duetten te halen, dus voor mij was het echt een topaflevering”, blikt ze terug op haar eliminatie. “Ik heb mij keihard geamuseerd met Wolf op het podium. Het was een mooi moment om te gaan. Ik heb er vrede mee. Het was wel heel plezant, want ik wil nu eigenlijk de hele rit gewoon opnieuw doen.”

Bijna gevallen

Daarna blikte Danira ook terug op het incident van enkele weken geleden waarbij ze heel bijna van het podium viel. “Ik ben toen gelukkig gered door de danseres achter mij, Sarah, die mij tegenhield. Zonder haar was ik gewoon van dat podium gevallen en was er gewoon geen Foxy Lady meer geweest, denk ik. Sarah, ik wil je nu voor heel Vlaanderen zeggen: ‘Dank je wel'”, klinkt het.

Daarna blikte ze ook terug op de ervaring van alles te moeten geheimhouden. “Toen het op televisie kwam, kon ik het aan niemand zeggen. De eerste aflevering heb ik uitgesteld gekeken samen met mijn papa. Hij wist dat ik meedeed, maar hij wou niet weten op voorhand welk figuurtje ik was. Dat was heel grappig want bij elke vrouw die begon te zingen, zei hij ‘ja, dat ben jij. Je bent Soaperstar, ah nee, je bent Raaf, nee Vlinder, nee Kosmos … Foxy Lady!'”, lacht Danira.

Kevin Janssens

“Toen Kevin Janssens zei dat hij een Loredana-momentje had, wist ik dat mijn naam ging vallen. Ik hoopte dat hij het maar na drie weken ofzo zou doorhebben, maar helaas. Ik vind het wel straf dat hij het zo snel hoorde”, legt Danira uit. “Ik hoop dat er toch nog mensen verbaasd waren bij mijn onthulling, maar ik vrees ervoor.”

Luister hier naar Danira na haar onthulling in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...