‘The Masked Singer’: Dit is de afvaller na aflevering vol duetten

Het was vandaag een speciale aflevering van The Masked Singer, want de vijf overgebleven kandidaten kregen het gezelschap van vijf deelnemers uit de vorige twee seizoenen. Daarbij kregen we winnaressen Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) nog eens te zien. Maar ook Ridder (Loredana), Konijn (Conner Rousseau) en Wolf (Kevin Janssens) gaven nog één keer het beste van zichzelf. Maar we moesten natuurlijk ook afscheid nemen van een deelnemer.

De top vier van het derde seizoen van The Masked Singer is bekend. Na vijf sterke duetten, moest uiteindelijk Foxy Lady haar masker afzetten.

Duetten

De spits werd afgebeten door Hippo, die in duet ging met Miss Poes, de winnares van vorig jaar. Ondertussen weten we natuurlijk dat onder het masker van Miss Poes eigenlijk Camille Dhont schuilging en zij had een interessante theorie over Hippo. Zij meent namelijk dat het gaat om een internationale ster, wiens Nederlands niet zo goed is.

Het tweede duet was er eentje met de sterke stemmen van Ridder en Tovenaar. Zij hebben elkaar al eens ontmoet in het verleden, zo weet Tovenaar. Hij weet natuurlijk dat Loredana onder het masker van Ridder zit, maar zij weet niet wie Tovenaar is en moet dus gokken naar alle mensen die ze ooit ontmoet heeft. Volgens Karen Damen is het echter duidelijk, zij denkt dat Aaron Blommaert schuilgaat achter het masker. En dat is inderdaad iemand die Loredana al ontmoet heeft.

Voor het derde duet hees Conner Rousseau zich nog eens in het pak van Konijn. Hij mocht een duet aangaan met publieks- en jurylieveling Champignon. Conner vermoedt daarbij dat het gaat om een sportman aangezien hij tijdens de repetities merkte dat hij gespierde bovenbenen heeft.

Het vierde duet was er dan weer eentje tussen twee dieren. Foxy Lady kreeg het gezelschap van Wolf aka Kevin Janssens. Als speurder had hij natuurlijk wel een dubbele agenda, want zo kon hij z’n oor eens van heel dichtbij te luister leggen. De zeer bezwete Kevin Janssens kon na afloop van het duet “met 100 procent zekerheid” zeggen dat het gaat om Danira Boukhriss Terkessidis.

De laatste zijn de beste gold ook in deze aflevering. Want we werden getrakteerd op een duet van de twee powerwomen Koningin (Sandra Kim) en Raaf. Daarbij was het opnieuw Karen Damen die overtuigd is van haar gok op de zangeres Coely.

Face-off

De jury mocht vervolgens drie maskers doorsturen naar de volgende aflevering. Daarbij gingen ze voor de maskers waarover ze nog sterk twijfelen. De eerste die zo een ticket voor de volgende aflevering kreeg was Hippo. Daarna werd ook Raaf gered door de jury. De derde en laatste die gered werd door de jury was Champignon.

Zo kwamen Tovenaar en Foxy Lady terecht in de gevarenzone. Zij moesten opnieuw een duet brengen, maar deze keer was het tegen elkaar. Want één van hen moest natuurlijk z’n masker afnemen. Het publiek koos er uiteindelijk voor om Tovenaar mee te nemen naar de volgende aflevering. Daardoor moest Foxy Lady The Masked Singer verlaten en haar masker afzetten. En daarbij bleek Kevin Janssens gelijk te hebben. Want onder het masker van Foxy Lady ging inderdaad Danira Boukhriss Terkessidis schuil. En Kevin was duidelijk niet de enige die het bij het rechte eind had, want ook de volledige speurdersbank ging unaniem voor Danira Boukhriss Terkessidis.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO. Na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...