‘The Masked Singer’: Konijn, Wolf, Koningin, Miss Poes en Ridder keren eenmalig terug

De komende aflevering van The Masked Singer wordt een specialleke. Daarin zullen vijf ex-kandidaten namelijk eenmalig terugkeren om in duet te gaan met de huidige figuren. Zij zullen hen dus aan een plek in de halve finale kunnen helpen. Op zaterdag zijn de figuren ook in de Lotto Arena te zien tijdens The Masked Singer Live.

Deze week zien we niet vijf, maar tien figuren zingen in The Masked Singer. Wolf en Koningin uit het eerste seizoen en Miss Poes, Ridder en Konijn uit het tweede seizoen komen namelijk terug. “Ik mag terug in mijn Miss Poes-pak kruipen! Miauwkes, ik heb er keiveel zin in!”, klinkt het alvast bij CAMILLE.

Duetten

“Onze Masked Singers zingen vanavond geen duel, maar een duet”, kondigt Jens Dendoncker vrijdagavond aan. “Dat is één letter en een wereld van verschil. Sandra Kim, Loredana, CAMILLE, Kevin Janssens en Conner Rousseau maken een comeback en zingen samen met de overgebleven Masked Singers. Het worden vijf bijzondere duetten, want ze hebben niet samen gerepeteerd en weten dus niet wie er in de pakken zit. Een soort Blind Getrouwd, maar dan met liedjes en zonder drama achteraf.”

Dat zorgde bij de kandidaten natuurlijk ook voor verwarring. Maar daarnaast zijn de ex-kandidaten vooral blij dat ze nog één keer mogen terugkeren. “Ik ben héél blij dat ik terug Ridder mag zijn. Ik zie Ridder al voor mij samen met Tovenaar, ze hebben allebei iets mysterieus. Benieuwd hoe dat gaat klinken”, klinkt het bij Loredana. Sandra Kim heeft het pak van Koningin wel niet écht gemist. “Het is nu twee jaar geleden dat ik hier stond. Het pak heb ik niet gemist, het is enorm zwaar”, vertelt ze.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTM GO. Daar is ook elke week een nieuwe aflevering van Behind The Mask te zien.

Meer
Lees meer...