Deze nummers zingen Duiker, Koningin en Wolf in de finale van ‘The Masked Singer’

The Masked Singer op VTM kent vrijdag zijn ontknoping. Dan krijgen we drie ontmaskeringen te zien en kennen we uiteraard de winnaar. Voor de finale halen Duiker, Koningin en Wolf nog eens alles uit de kast. Daarbij zingen de twee topfinalisten maar liefst vier nummers. De allerlaatste afvaller zingt één nummer minder.

Duiker, Koningin of Wolf … wie wordt de winnaar van het eerste seizoen van The Masked Singer in Vlaanderen? Op vrijdag 6 november kennen we het antwoord op die vraag. Daarvoor kan je vanaf 20.40 uur terecht op VTM.

Dan weten we ook meteen wie de drie mysterieuze zangers en zangeressen zijn. Voor die speurtocht krijgen de drie vaste juryleden Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en Karen Damen de hulp van Sean Dhondt, die ook al in de eerste aflevering gastspeurder was.

“De zakken chips zijn er de voorbije weken door gevlogen, want ik heb alle shows gezien. En ja, ik heb wel favorieten. Duiker doet het enorm goed, dat is ‘gene gewone’. En mijn tweede favoriet is Karen Damen, want dat is ook ‘geen gewone’. Ik denk dat er nog verrassingen uit de bus zullen vallen”, zegt Sean Dhondt.

Groepsnummer en nieuwe individuele nummers

De finale wordt geopend met een groepsnummer, namelijk Centuries van Fall Out Boy. Daarna zingen de drie finalisten elk een volledig nieuw nummer. Duiker bijt de spits af met High Hopes van Panic! At The Disco. Wolf gaat de gevoelige kant op met Wicked Game van Chris Isaak, terwijl Koningin probeert te scoren met River Deep, Mountain High van Tina Turner.

Na deze drie – ongetwijfeld sterke – optredens mogen de finalisten nog eens het podium op. Deze keer brengen ze hun favoriete nummer van de voorbije weken.

Allesbeslissende face-off

Na die drie nummers is het tijd voor de eerste onthulling. Het publiek in de studio en het digitale thuispubliek bepalen daarbij wie op de derde plaats strandt en als eerste zijn of haar masker moet afnemen.

De twee overgebleven topfinalisten eindigen de show uiteindelijk met een allesbeslissende face-off. Daarna kennen we niet alleen de winnaar, maar vallen ook de laatste maskers af.

The Masked Singer: The Day After

Wie niet genoeg kan krijgen van het programma is ook op zaterdag 7 november welkom bij VTM. Dan zien we vanaf 19.50 uur in The Masked Singer: The Day After hoe het avontuur verliep voor de drie finalisten en hoe zij de spannende finale beleefd hebben.

Meer
Lees meer...