‘The Masked Singer’ geeft geheimen prijs in extra aflevering

De laatste week van The Masked Singer is ingegaan en die wordt in stijl gevierd. Deze week krijgen we namelijk niet één maar wel drie avonden The Masked Singer voorgeschoteld. De eerste van die drie staat al gepland voor woensdag en neemt ons mee achter de schermen van het programma.

Vrijdag komen we te weten wie er de winnaar wordt van het eerste seizoen van The Masked Singer. Op dat moment zullen we ook eindelijk weten wie de bv’s zijn achter Koningin, Duiker en Wolf. Om de kijker warm te maken voor de finale neemt VTM ons morgen al mee achter de schermen van het programma. Want er komt natuurlijk heel wat kijken bij het maken van het mysterieuze programma.

The Masked Singer – Behind The Mask

De speciale uitzending The Masked Singer – Behind The Mask neemt ons mee bij de voorbereidingen van de kandidaten van The Masked Singer. Online kon je al kijken naar de ervaringen van de afvallers in het online format Behind The Mask, maar nu wordt het ook een volwaardige aflevering.

In de aflevering zullen we de zeven afvallers opnieuw te zien krijgen. Monster (Bart Tommelein), Libelle (Dina Tersago), Otter (Sam Bettens), Duiveltje (Andy Peelman), Zeemeermin (Kathleen Aerts), Aap (Ruth Beeckmans) en Suikerspin (Nora Gharib) tonen ons hun voorbereidingen op hun deelname aan het programma.

We krijgen verder ook te zien hoe ze zang- en danstrainingen krijgen en hoe ze hun deelname geheim moesten houden voor hun vrienden en, in het geval van Kathleen, extreem nieuwsgierige ex-collega’s. Want er komt heel wat meer kijken bij zo’n deelname dan enkel een masker op je hoofd zetten.

In een preview krijgen we al te zien hoe Monster (Bart Tommelein) bijna van het podium donderde:

Live Q&A

Na de uitzending zullen Libelle, Duiveltje en Zeemeermin, ofwel Dina Tersago, Andy Peelman en Kathleen Aerts, live vragen beantwoorden van kijkers via een livestream op de Facebookpagina van VTM. Heb je dus nog een vraag voor een van de drie deelnemers, dan kan je die stellen op woensdagavond na de uitzending van The Masked Singer – Behind The Mask.

Maak je dus geen illusies, in de aflevering op woensdag zullen we nog niet te weten komen wie er achter Duiker, Koningin of Wolf schuilgaat. Dat zullen we pas vrijdag te zien krijgen. Wel krijgen we al te horen van de afvallers wat zij vinden van de finalisten. Op zaterdag krijgen we in The Masked Singer: The Day After wel te zien hoe het avontuur verliep voor de drie finalisten.

The Masked Singer – Behind The Mask is woensdag 4 november om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...