‘The Masked Singer’ krijgt in finaleweek drie afleveringen

Het aftellen is begonnen: nog twee weken en alle maskers vallen af in The Masked Singer. Dan weten we meteen ook de winnaar van het populaire VTM-programma. In die finaleweek trekt de zender alle registers open en krijgen we maar liefst drie afleveringen te zien van The Masked Singer.

Met vijf zijn ze nog in The Masked Singer. Aap, Koningin, Suikerspin, Wolf en Duiker strijden verder voor de overwinning. Vanavond staat er alvast opnieuw een razendspannende aflevering op het programma met onder andere het eerste groepsnummer. Maar uiteraard ook weer met een nieuwe afvaller die zijn of haar masker moet afdoen.

Volgende week vrijdag 30 oktober strijden de overgebleven vier kandidaten dan voor de drie finaleplaatsen. Die finale staat gepland op vrijdag 6 november, maar in die week is er nog meer The Masked Singer te zien op VTM.

De Geheimen achter The Masked Singer

Op woensdag 4 november om 20.40 uur zendt de zender het extra programma De Geheimen achter The Masked Singer uit. Daarin zien we hoe het programma is verlopen voor alle afvallers tot dan. Zij vertellen ook hoe zij het avontuur hebben ervaren en wat zij hebben gedaan om hun identiteit geheim te houden.

Na de finale op vrijdag volgt er zaterdag 7 november om 19.50 uur een nabespreking in The Masked Singer: The Day After. Daarin worden de drie finalisten gevolgd en krijgen we hun reacties na de bekendmaking van de winnaar. Zij blikken ook terug op het avontuur en hoe zij alles beleefd hebben.

Meer
Lees meer...