Left Right
scrollTop top

Karen lost extra beelden van de K3-reünie


K3
© VMMA

Voor de eerste keer in jaren was de originele K3 opnieuw samen. Doordat Kathleen terug naar België reisde voor haar deelname aan The Masked Singer, waren de drie K3-tjes eindelijk weer samen. We kregen al een foto van het drietal te zien en nu deelt Karen ook een supermooie video.

We konden in The Masked Singer al zien hoe blij Karen was om eindelijk haar ex-collega Kathleen terug te zien. Maar K3 is natuurlijk met drie en ook voor Kristel werd het een emotioneel weerzien.

Karen, Kristel en Kathleen

Wie K3-fan van het eerste uur is, kent het drietal uiteraard als Karen, Kristel en Kathleen. En dat trio is nu voor de eerste keer in meer dan vijf jaar opnieuw samengekomen.

Kathleen verhuisde in 2015 samen met haar gezin naar Zuid-Afrika. Sindsdien had ze de andere twee dames van K3 niet meer gezien en hadden ze ook nog maar amper contact. Maar daar bracht The Masked Singer verandering in.

Zeemeermin

Al vanaf de eerste noten die Zeemeermin zong, was Karen zeker van haar stuk. Dat was de stem van Kathleen, met wie ze meer dan 10 jaar lang het podium deelde. Karen bleef het van de daken schreeuwen en in de aflevering van vrijdag zei ze nog: “Als zij haar masker afdoet, ga ik wenen. Sinds ze in Zuid-Afrika woont hebben wij nauwelijks nog contact en hebben we elkaar niet meer gezien.”

En ja hoor, op het einde van de aflevering ging het masker af en verscheen Kathleen Aerts. Karen had niet enkel gelijk over de identiteit van Zeemeermin, maar ook over haar eigen emoties. Want ze kon het inderdaad (net zoals vele kijkers thuis) niet drooghouden. Maar het bleef niet bij de ontmaskering.

K3-reünie

Vlak na de aflevering deelden Karen, Kristel en Kathleen een foto van hun drieën samen. Kathleen was natuurlijk maar eventjes in België, maar ze nam toch de tijd om af te spreken met haar voormalige collega’s. De opnames van The Masked Singer zitten er voor alle duidelijkheid al een tijdje op. Dus Karen, Kristel en Kathleen hebben de regels in verband met de “knuffelbubbel” voor alle duidelijkheid niet overschreden.

De foto alleen was al genoeg om de fans van K3 te beroeren, maar Karen deelde nu nog een filmpje van de ontmoeting. Daarbij is te zien hoe ze samen met Kristel al op een terrasje zit en zegt dat ze een verrassing heeft. En die verrassing is dus het derde lid van K3. Net zoals Karen vliegt ook Kristel Kathleen meteen in de armen. En zo zie je dus maar, dat de band van K3, zelfs na vijf jaar amper contact, nog steeds even sterk is als in de hoogdagen van hun carrière.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…