Left Right
scrollTop top

‘The Masked Singer’: Zo reageerde Vlaanderen op de zotste ontmaskering tot nu toe!


The Masked Singer
© VTM

DIT ARTIKEL BEVAT UITERAARD SPOILERS VOOR WIE DE LAATSTE AFLEVERING VAN THE MASKED SINGER NOG NIET HEEFT GEZIEN.

Afgelopen vrijdag viel er opnieuw één van de maskers af in The Masked Singer op VTM. Het ging deze keer om een masker waarvan velen, en dan vooral Karen Damen, al wekenlang wisten wie erachter schuilging. Maar dat maakte de ontmaskering niet minder mooi. Integendeel.

We komen steeds dichter bij het einde van The Masked Singer, maar het lijkt ons onwaarschijnlijk dat er nog een ontmaskering komt die meer emoties teweegbrengt dan die van Zeemeermin in de laatste aflevering. Tijdens die aflevering werden we getrakteerd op de K3-reünie waar we al jaren op zaten te wachten. En het was duidelijk dat heel Vlaanderen ervan genoten heeft.

Zeemeermin

Drie woorden, meer had Karen Damen niet nodig om de stem van haar ex-collega Kathleen Aerts te herkennen tijdens haar eerste optreden als Zeemeermin in The Masked Singer. Ook tijdens de volgende optredens hield Karen Damen voet bij stuk: Zeemeermin was niemand minder dan Kathleen Aerts.

En ook deze week was dat niet anders. Hoewel de andere juryleden nog nieuwe namen opwierpen, was het voor Karen overduidelijk. En ze kreeg ook gelijk. Achter het masker van Zeemeermin ging inderdaad Kathleen Aerts schuil. Kathleen woont nu al jarenlang in Zuid-Afrika, maar vloog speciaal voor The Masked Singer terug naar België, waar ze zich wekenlang moest verstoppen voor topdetective Karen Damen.

“Mooiste televisiemoment van het jaar”

Op sociale media regende het al meteen reacties op het emotionele weerzien van Karen en Kathleen. Vooral voor de K3-fans van het eerste uur werd het een prachtig moment waarbij een groot deel van hun jeugd voor de eerste keer in jaren opnieuw samenkwam.

Reacties als “ik moest ook huilen” en “het mooiste televisiemoment van het jaar” keerden dan ook meermaals terug.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588