‘The Masked Singer’ wordt spannender met face-offs

We gaan al naar de vijfde week The Masked Singer en dat vraagt om een nieuwe dimensie in het spel. Vanaf deze weken zullen de twee deelnemers met de minste stemmen het tegen elkaar moeten opnemen in een face-off. Daarin moeten ze een tweede nummer brengen. Wie uit dat duel als slechtste uit de bus komt, moet het spel verlaten en wordt ter plaatse ontmaskerd.

Er zijn steeds minder deelnemers in The Masked Singer, maar dat betekent niet dat we minder optredens te zien krijgen. Vanaf deze week zullen twee kandidaten namelijk niet één maar wel twee keer het beste van zichzelf geven.

Face-off

Tot nu beslisten de kijkers in de zaal en het panel thuis wie naar huis ging op basis van het eerste optreden. Maar vanaf nu zullen de twee deelnemers die niet gered worden door de jury het tegen elkaar moeten opnemen in een tweede nummer.

Dat nummer zingen de twee samen, waarbij je dus duidelijk zal kunnen zien wie er de betere zanger is. Wie de eerste face-off zal zingen, is natuurlijk nog niet geweten, maar we kennen wel al de duels die we te zien zullen krijgen.

Duels

In de aflevering van vrijdag 16 oktober krijgen we opnieuw spannende duels te zien. In het eerste duel neemt Zeemeermin het op tegen Wolf. Het tweede duel wordt uitgevochten tussen Aap en Suikerspin en het derde en laatste duel gaat tussen de twee sterke deelnemers Duiker en Koningin.

Wie in elk van de drie duels het slechtste scoort, belandt in de gevarenzone. Daar kan de jury nu nog maar één persoon redden. De twee kandidaten die niet gered worden, nemen het vervolgens tegen elkaar op in de face-off. En daarna gaat er opnieuw één masker af.

Deze nummers zingen de kandidaten:

  • Wolf: Leave A Light On van Tom Walker
  • Zeemeermin: Bang Bang van Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj
  • Aap: Creep van Radiohead
  • Suikerspin: Never Seen The Rain van Tones And I 
  • Duiker: Heartbreaker van Loïc Nottet
  • Koningin: Always Remember Us This Way van Lady Gaga

Bekijk hier de preview van de aflevering van vrijdag:

Meer
Lees meer...