Zo maakt Suikerspin haar debuut in ‘The Masked Singer’

Het is alweer tijd voor aflevering drie van The Masked Singer op VTM. Daarin maken we het eerst kennis met een nieuwe deelneemster: Suikerspin. Als voorsmaakje zie je al even haar intrede op het podium.

Na het afscheid van politicus Bart Tommelein (Monster) en presentatrice Dina Tersago (Libelle) moeten we vanavond opnieuw afscheid nemen van iemand in The Masked Singer. Daarbij zijn er nog steeds acht kandidaten die het tegen elkaar opnemen. Want net als vorige week, toen Zeemeermin erbij kwam, is er ook deze keer een nieuwkomer: Suikerspin.

“Ze is sugarsweet, energiek en bijzonder kleurrijk”, schrijft VTM op zijn website. Maar uiteindelijk gaat het toch vooral om de stem. Daarop moeten we wel nog even wachten. Maar de zender loste wel al een kort filmpje van de opkomst van Suikerspin op het podium. Daar wordt ze door Jens Dendoncker omschreven als “hyperkinetisch”. Karen Damen gokt dan weer dat de persoon achter het masker “heel jong” is.

Duels

Om Suikerspin voor het eerst te horen, moeten we wachten tot vanavond. Dan zingt ze Good As Hell van Lizzo. Daarmee neemt ze het op tegen Otter, die Feeling Good brengt in de versie van Michael Bublé. Een ander topduel wordt ongetwijfeld dat tussen Koningin en Wolf. Beiden verloren nog geen enkel duel, maar krijgen nu hun moeilijkste opdracht tot nu toe.

Daarnaast blijft ook Zeemeermin voor heel wat mysterie zorgen. Karen Damen meent haar ex-collega Kathleen Aerts te herkennen, terwijl de andere juryleden voor Silvy De Bie of Free Souffriau gaan. Maar dan heeft Jens ineens een compleet ander idee …

Maak kennis met Suikerspin

Deze nummers brengen de deelnemers vrijdag 2 oktober om 20.40 uur in The Masked Singer

  • Aap: Shallow van Lady Gaga & Bradley Cooper
  • Duiker: Livin’ On A Prayer van Bon Jovi
  • Duiveltje: Youngblood van 5 Seconds Of Summer
  • Koningin: Writings On The Wall van Sam Smith
  • Otter: Feeling Good in de versie van Michael Bublé
  • Suikerspin: Good As Hell van Lizzo
  • Wolf: Man I Feel Like A Woman van Shania Twain
  • Zeemeermin: Physical van Dua Lipa
Meer
Lees meer...