Wie is Duiker uit ‘The Masked Singer’? Drie verdachten spreken zich uit

Het razend populaire VTM-programma The Masked Singer nadert zijn ontknoping. Vrijdag weten we wie de drie overgebleven mysterieuze kandidaten zijn. Of weten we het vandaag al van Duiker? Zowel Stan Van Samang, Gio Kemper als Ian Thomas beweren op sociale media namelijk dat zij achter het masker schuilgaan.

Met drie zijn ze nog over in The Masked Singer. Komende vrijdag strijden Koningin, Wolf en Duiker voor de overwinning in een ongetwijfeld razend spannende finale. Dan weten we niet alleen wie wint, maar ook wie er achter de maskers zit.

Gio Kemper

Even leek het vandaag alsof het geheim van Duiker verklapt was. Hoofdverdachte Gio Kemper postte op zijn sociale media namelijk een filmpje waarin hij bekend Duiker te zijn. “‘Hallo allemaal, de duiker hier!’. Ik ben zo blij dat ik het eindelijk mag toegeven. Jullie vinden dat toch niet erg? Jullie waren me toch al op het spoor. Ik weet dat sommigen van jullie dachten aan Stan Van Samang of Mathieu Terryn. Maar nee, ik ben de Duiker”, valt daarin te horen.

Stan Van Samang

Verbazing alom bij veel volgers, want waarom zou Gio Kemper zo vlak voor de finale dit grote geheim verklappen. Maar al snel deelde VTM zelf ook video. Deze keer was het Stan Van Samang, een van de andere verdachten, die ook bekent dat hij Duiker is.

“Ja jongens, al wekenlang ben ik één van de hoofdverdachten voor Duiker. De eerste keer dat ik mijn naam hoorde dacht ik, shit … Meteen door de mand gevallen. Maar ik kreeg ook heel wat complimenten, dus dat deed deugd”, zegt Stan Van Samang.

Iets laten kwam ook Ian Thomas met een gelijkaardige verklaring.

Finaleweek

Het mag duidelijk zijn dat het de programmamakers zijn die met deze opvallende video’s de hype rond The Masked Singer nog wat groter willen maken in de aanloop naar de finale. Die finaleweek begint al op woensdag november met The Masked Singer – Behind The Mask. Daarin krijgen we exclusieve geheimen te zien van het programma.

Meer
Lees meer...