Wie is Wolf in ‘The Masked Singer’? Jan Schepens, Kürt Rogiers en Wout Bru bekennen

Het razend populaire VTM-programma The Masked Singer nadert zijn ontknoping. Vrijdag weten we wie de drie overgebleven mysterieuze kandidaten zijn. Of zijn we gisteren iets meer te weten gekomen over Wolf? Zowel Jan Schepens, Kürt Rogiers en Wout Bru beweren namelijk achter het masker te zitten.

Eerder deze week doken er drie video’s op van mensen die beweerden Duiker te zijn in The Masked Singer. Het ging om Gio Kemper, Stan Van Samang en Ian Thomas, drie van de hoofdverdachten voor Duiker. Toen was al duidelijk dat VTM ook voor de andere finalisten iets gelijkaardigs gepland zou hebben.

Woensdag was het inderdaad de beurt aan Wolf om zich te onthullen. Deze keer deelde VTM op Facebook video’s van Jan Schepens, Kürt Rogiers en Wout Bru.

Jan Schepens

“Hé iedereen, ik ben het: Wolf … The one and only. Zo zalig om het einde te kunnen na al die weken liegen”, begint Jan Schepens. “Wat een zalig avontuur. Maar het zaligste moet nog komen. Nu vrijdag, de ontmaskering.”

“Alleen, heb ik nu niet al een beetje verpest door dit nu te zeggen? Maar iedereen wist het toch al. Of niet?”, besluit de acteur.

Kürt Rogiers

Kürt Rogiers begint zijn video met een verhaal over een mogelijke ontmaskering. De acteur droeg enige tijd terug namelijk een trui aan waarop staat “Don’t talk to me“. Zo’n trui dragen alle kandidaten achter de schermen eens ze hun kostuum aanhebben. “Iedereen vroeg mij toen: ‘Is Kürt Rogiers Wolf?’. Ik kan het nu zeggen: ik ben dus Wolf”, bekent hij.

Daarna leest Rogiers nog enkel reacties voor die over ‘hem’ verschenen waren op sociale media. Eindigen doet hij met “Ik ben Wolf … Ben ik Wolf?”.

Wout Bru

De meest verrassende naam bij het drietal verdachten voor Wolf is ongetwijfeld die van kok Wout Bru. Toch bekent ook hij: “Jullie hebben geen besef hoe ik dit de hele tijd voor mijzelf heb moeten houden. Het enige dat ik heb gehoord de afgelopen weken is: Wolf, Wolf, Wolf.”

“Maar bon, zo zie je maar dat ik niet enkel de keuken sta te koken. Af en toe kan ik ook wel eens een showtje geven op een podium. Dank je wel voor de felicitaties. Ik ben blij dat ik ook eens een andere kant van mezelf heb kunnen laten zien”, zegt Bru.

Meer
Lees meer...