‘The Masked Singer’: Ridder en Miss Poes naar ultieme finale; Konijn toont gezicht

Konijn is in The Masked Singer op VTM vlak voor de ultieme finale onthuld. Hij kreeg van de aanwezige kijkers minder stemmen dan Ridder en Miss Poes en moest daarbij zijn gezicht tonen. Onder het masker van Konijn bleek niemand minder van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau te zitten.

Konijn, Miss Poes en Ridder gingen vrijdagavond de finale van The Masked Singer op VTM in. Daar zongen ze elk twee nummers in de hoop het publiek te overtuigen dat ze bij de ultieme twee finalisten horen. Voor Konijn was dat Impossible van James Arthur en daarna DJ Got Us Fallin’ In Love van Usher.

Beide optredens leverden hem opnieuw veel complimenten op van het publiek én van de juryleden, die hem zelfs een staande ovatie gunden. Toen er moest gestemd worden, bleek dat echter juist niet voldoende om door te stoten naar de ultieme finale. Konijn moest het afleggen tegen Miss Poes en Ridder.

Conner Rousseau

Die beslissing betekende meteen dat Konijn uitgezongen was, maar ook dat hij eindelijk zijn ware gelaat moest tonen. De jury gokte daarbij onder andere op Ian Thomas, Adil El Arbi en Hakim Chatar. Die gokken bleken echter allemaal fout, want niemand minder van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau bleek achter het masker van Konijn te zitten.

Meer
Lees meer...