‘The Masked Singer’: Zo ziet de finale tussen Konijn, Ridder en Miss Poes eruit (mét bijzondere comeback)

Vrijdag is het tijd voor de grote finale van het tweede seizoen van The Masked Singer. In die finale zullen we drie ontmaskeringen te zien krijgen en komen we ook te weten wie Koningin aka Sandra Kim opvolgt als winnaar. Dit is wat we kunnen verwachten.

Na weken vol gokken en valse tips opsporen, gaan we vrijdag eindelijk weten wie er achter de laatste maskers in The Masker Singer schuilgaan. Daarbij zal Miss Poes, Ridder of Konijn ook gekroond worden tot winnaar van het tweede seizoen.

Finale The Masked Singer

In de finale zullen we die drie finalisten eerst samen aan het werk zien. Ze openen de show met het nummer Simply The Best van Tina Turner. Daarna komen de drie finalisten twee keer solo aan het werk.

Nadat iedereen twee keer heeft opgetreden beslist het publiek in de studio en het digitale thuispubliek wie er als eerste z’n masker moet afnemen. Daarna is het aan de overgebleven twee kandidaten om in de final face off te bepalen wie de winnaar wordt.

Voor de gelegenheid zullen alle speurders aanwezig zijn. Jens Dendoncker, Ruth Beeckmans, Julie Van den Steen, Karen Damen, Kevin Janssens en Andy Peelman zullen dus van de partij zijn in de finale en hun hoofdverdachten geven.

Nummers

Elke finalist komt dus twee keer solo in actie. Daarbij zullen ze één nieuw nummer brengt en een nummer dat ze eerder in de wedstrijd al eens zongen.

Konijn zingt Impossible van James Arthur en zal daarna nog eens DJ Got Us Fallin’ In Love van Usher brengen.

Miss Poes gaat voor Listen van Beyoncé als nieuw nummer en zal haar whistle notes nog eens bovenhalen voor Emotions van Mariah Carey.

Ridder brengt The Edge Of Glory van Lady Gaga en gaat in haar tweede nummer nog eens voor Alive van Sia.

Special guest

Maar er is nog een optreden in de finale. We zullen namelijk de schattige Robots, aka Lize Feryn en Aster Nzeyimana, terugzien. Dat komt doordat Julie Van den Steen vorige week een oproep lanceerde. Als 50.000 mensen haar foto met Robots zouden liken, zou het duo terugkeren voor de finale. Dat aantal werd ruim overschreden, dus maken de Robots hun comeback.

Lize en Aster zullen het nummer Rewrite The Stars van Anne-Marie & James Arthur brengen. Dat nummer hebben ze nog niet gezongen in de tijd dat ze in het programma te zien waren.

De finale van The Masked Singer is op vrijdag 18 maart om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...