‘The Masked Singer’: Finalisten zijn bekend en Schorpioen toont ware gelaat

Het was vanavond al tijd voor de halve finale van The Masked Singer. Daarin moesten we nog afscheid nemen van één deelnemer die we dus niet terug zullen zien in de finale. Het masker viel af bij Schorpioen en onder dat masker zat opnieuw een internationale stem.

We kennen de finalisten van het tweede seizoen van The Masked Singer. Volgende week zullen Miss Poes, Ridder en Konijn het tegen elkaar opnemen om de opvolger van Sandra Kim te worden, die vorig jaar als Koningin het eerste seizoen van het programma won.

Schorpioen

De jury kon deze week twee deelnemers een ticket voor de finale geven. Daarbij kozen ze voor Miss Poes en Konijn. Het aanwezige publiek mocht de laatste finalist bepalen. En zij stemden voor Ridder. Daardoor ging het maker van Schorpioen af.

Onder dat masker ging Klaasje Meijer schuil. Zij nam vorig jaar afscheid van K3 en maakte als Schorpioen eigenlijk haar solodebuut. Het is zo ook al het tweede jaar op rij dat er een ex-K3’tje deelneemt aan The Masked Singer. Na Kathleen die vorig jaar te zien was in het programma als Zeemeermin.

Bekijk hier de ontmaskering van Schorpioen:

De finale van The Masked Singer is volgende week vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...