‘The Masked Singer’: Deze nummers zingen de kandidaten in de halve finale

Morgen is het de halve finale van The Masked Singer. De voorbije weken stonden heel wat bekende mensen tegenover elkaar in de meest absurde pakken, maar nu komt het einde alsmaar dichterbij. De laatste vier kandidaten strijden morgen om een plek in de grote finale op vrijdag 18 maart.

Volgende week is het tijd voor de grote finale van The Masked Singer. Daarin zullen de drie beste kandidaten het tegen elkaar opnemen om zo de grote winnaar van dit seizoen te worden. Voor het zover is, is het morgen eerst tijd voor de halve finale. Daarin zien we Miss Poes, Konijn, Schorpioen en Ridder strijden om een plaatsje in de aflevering van volgende week.

In de halve finale zullen de vier overgebleven kandidaten elk twee songs zingen. Daarmee krijgen ze ook twee keer de kans om de jury en het publiek te overtuigen. Dat is nodig, want in de grote finale is er slechts plaats voor drie personen. Die finale wordt sowieso al overwegend vrouwelijk, want op dit moment is het 3 vrouwen tegen 1 man.

Twee songs

De topfavoriete is misschien wel Miss Poes. Zij is al sinds het begin probleemloos door elke aflevering geraakt en is zelfs nog nooit in de gevarenzone terechtgekomen. Daarbij heeft ze de jury ook al een aantal keer overtuigd met hoge noten en de nodige dansmoves. Deze week brengt ze Ella Elle L’a van Kate Ryan en Angels Like You van Miley Cyrus.

Daarnaast overtuigt ook Ridder al weken met haar zelfzeker loopje en haar zuivere zang. Zij blijft wat in dezelfde muziekstijl als Miss Poes en zal deze week het beste van zichzelf geven met What About Us van P!nk en Run van Leona Lewis.

De derde vrouw op het lijstje is Schorpioen. Hoewel zij er, in tegenstelling tot Ridder en Miss Poes, nog niet sinds het begin bij is, heeft ze toch het mysterie opgewekt. De twijfel over de identiteit blijft bij de jury week na week hangen, waardoor niemand echt een idee lijkt te hebben. Haar songkeuze blijft wel eigen aan de girl power want deze week kiest ze voor Woman Like Me van Little Mix en Soon We’ll Be Found van Sia.

Als laatste is er natuurlijk ook nog Konijn, de enige man in het gezelschap. Al sinds zijn intrede weet Konijn hoe hij de harten van de vrouwelijke juryleden sneller moet laten slaan, en speelt hij daar ook maar al te graag op in. Deze keer brengt hij Little Bit Of Love van Tom Grennan en Dynamite van Taio Cruz.

Bekijk hier een korte preview uit de halve finale van The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...