‘The Masked Singer’: IJskoning moet programma verlaten en toont ware gezicht

De achtste afvaller van het tweede seizoen van The Masked Singer op VTM is IJskoning. Bij de onthulling kwamen we te weten dat Guga Baul zich verschool achter het ijzige masker.

Drie weken geleden kwamen we te weten dat er met Robots Lize Fereyn en Aster Nzeyimana alvast één koppel meedeed aan The Masked Singer. Nu blijkt echter dat er met Tine Embrechts en Guga Baul nog een koppel meedeed aan het VTM-programma. Vorige week moest Tine het spel verlaten na de onthulling van Flamme Fatale en deze week was het aan haar partner Guga Baul. Die verschool zich de voorbije weken in IJskoning.

IJskoning haalde het vorige week in een face-off nipt van Flamme Fatale en moest ook deze week de face-off zingen. Zijn versie van With or Without You van U2 bleek niet voldoende om de kijkers te overtuigen. Die stemmen namelijk voor Ridder en Miss Poes. De jury besloot daarop om Konijn veilig te stellen.

Face-off tegen Schorpioen

Daardoor moesten IJskoning en Schorpioen het tegen elkaar opnemen voor een plaats in top vier van The Masked Singer. Het publiek was daarbij het meest onder de indruk van Schorpioen waardoor IJskoning zijn masker moest afzetten. “Je kan niet beschrijven wat dit programma is”, reageerde Guga na zijn onthulling, “Je kan het met niets vergelijken. Ik ben heel dankbaar dat ik dit avontuur heb mogen delen met Tine. Dat we die herinneringen binnen een paar jaar terug gaan kunnen oproepen maakt het bijzonder.”

Niels Destadsbader en Guga Baul in The Masked Singer – Bron: VTM

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...