‘The Masked Singer’ stelt nog een nieuwkomer voor: IJskoning

The Masked Singer pakt in de vierde aflevering uit met de laatste twee nieuwe deelnemers. De afgelopen weken kregen we met Flamme Fatale en Schorpioen telkens één nieuwkomer, maar nu zullen het er dus meteen twee zijn. Daardoor zal ook de show iets anders zijn dan we gewend zijn.

Eerder deze week maakten we al kennis met Konijn, maar dat is niet de enige nieuwe deelnemer die we vrijdag te zien zullen krijgen in The Masked Singer. Ook IJskoning, die we op het einde van de derde aflevering al even te zien kregen, zal vrijdag voor het eerst te zien zijn op het podium.

IJskoning

The Masked Singer IJskoning
VTM

De IJskoning die we op het einde van de derde aflevering van The Masked Singer te zien kregen, is dus niet zomaar veranderd in een konijn, maar zal dus ook z’n intrede maken in de vierde aflevering.

We kunnen nu al kort kennismaken met IJskoning. Hij steekt van wal met de woorden van de burgemeester van Samson en Gert. “Beste bevolking, aan allen die gekomen zijn, proficiat.” Vervolgens krijgen we mogelijk al enkele tips te horen. “Uw IJskoning spreekt u fris en monter toe. Ik voel me een beetje merkwaardig, alsof ik net ontwaak uit een diepe winterslaap. Ondanks mijn koude inborst wil ik hier toch het mooie weer maken. Ik hou van de winterse zon in mijn ogen. Misschien begeef ik me op glad ijs. Maar dat ben ik ondertussen wel gewend. Daardoor hoef ik niet te vrezen voor een uitschuiver. Obstakels op mijn pad glijd ik gewoon voorbij. Dat gaat hopelijk allemaal gladjes. Ik zal niet door het ijs zakken.”

Konijn

The Masked Singer Konijn
VTM

We maakten eerder deze week al kennis met Konijn toen hij door verschillende steden trok. Daarbij hield hij halt in Oostende, Gent en Antwerpen. In de Antwerpse Stadsfeestzaal gaf Konijn ook een dj-set.

Ook Konijn vertelt nu wat meer over zichzelf. “Ey, ey, ey! Dit is Ko-to-the-nijn, aka Konijn. Ik hiphop hier met de juiste stijl het toneel op en ben honderd procent klaar om erin te springen. Ik hoor graag bij de club. En hoor tot een hechte familie. Maar je zal zien dat ik ook alleen kan scoren. Yow, ik ben overduidelijk geen angsthaas. Daarvoor ben ik veel te brutaal. Als ik wat rondsnuffel, kan ik het angstzweet van de anderen al ruiken. Dus bring it on!”

Negen deelnemers

Door de intrede van zowel IJskoning als Konijn komt het totaal aantal deelnemers in de aflevering van vrijdag dus op negen in plaats van acht. Dat brengt ook enkele veranderingen in het programma met zich mee.

De afgelopen weken zagen we telkens vier duels. Maar vrijdag worden de kandidaten in drie groepen van drie ingedeeld. De onderzoekscommissie van dienst zal bestaan uit Jens Dendoncker, Karen Damen, Kevin Janssens en de mystery speurder die we pas vrijdag te zien zullen krijgen.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...