‘The Masked Singer’ stelt nieuwe deelnemer voor: Konijn

Het is vrijdag al tijd voor de vierde aflevering van The Masked Singer en daarin maken we opnieuw kennis met een nieuwe deelnemer. En die wordt vandaag voorgesteld aan het publiek. Het gaat om een konijn met hiphopallures.

Konijn, die we vrijdag voor het eerst aan het werk zullen zien in The Masked Singer, kaapt vandaag de socials van VTM. We volgen hem daarbij op een reis door Vlaanderen. Zo was hij vanmorgen voor het eerst te zien in Oostende. Ondertussen is hij al verder gereisd naar Gent. Doorheen de dag zal hij wellicht nog op andere plaatsen stranden.

Konijn

Vrijdag is het al tijd voor de voorlaatste nieuwe intrede in The Masked Singer. Het gaat daarbij om Konijn, een groot wit konijn met een hiphopstijl. Konijn trekt vandaag doorheen Vlaanderen. Zijn eerste stop was Oostende waar hij een bezoekje bracht aan het casino en ook op de dijk rondhing.

De tweede stop van Konijn was in Gent. Daar voer hij met een bootje over de Leie en ging hij ook op de foto met enkele voorbijgangers. Nu trekt Konijn verder naar Antwerpen. Je kan de avonturen van de nieuwe deelnemer van The Masked Singer vandaag blijven volgen via de socials van VTM.

The Masked Singer

In de afgelopen drie afleveringen van The Masked Singer zagen we al de maskers afgaan van Roos, Radijsje en Cycloop. Onder die maskers bleken respectievelijk tennisster Yanina Wickmayer, presentator en regisseur Erik Van Looy en comedian Bart Cannaerts schuil te gaan.

Met de intrede van Konijn vrijdag blijft het aantal deelnemers wel nog steeds op acht. Vrijdag zullen we zien we er achter het masker van Edelhert, Papegaai, Robots, Miss Poes, Ridder, Flamme Fatale, Schorpioen of nieuwkomer Konijn schuilgaat.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...