‘The Masked Singer’: Deze nummers zingen de deelnemers in aflevering 8

Op vrijdagavond is het alweer tijd voor de achtste aflevering van The Masked Singer. Dat betekent dat er alsmaar minder kandidaten overblijven en het dus ook spannender wordt. Deze week zijn er voor het eerst geen duels, maar neemt iedereen het op tegen iedereen. Wie zal er deze week afvallen, Konijn, Schorpioen, IJskoning, Ridder of Miss Poes?

De top vijf van The Masked Singer is alvast bekend, dus dat betekent dat het vanaf nu alleen maar spannender wordt. De komende weken krijgen we te zien welke figuren de finale halen en wie er net voor de belangrijkste show afvalt. In de achtste aflevering nemen de kandidaten het rechtstreeks tegen elkaar op voor een plaats in de volgende ronde. Welke nummers ze gaan zingen, dat kom je hier te weten.

Solo

Zoals eerder al vermeld, zullen de overgebleven kandidaten het niet langer in duels tegen elkaar moeten opnemen. Iedereen zingt zijn song, waarna de jury en het publiek beslissen wie er rechtstreeks doorgaat en wie in de face-off nog moet strijden om een plek in de aflevering van volgende week.

De show zal vrijdag beginnen met een groot openingsnummer, waarin alle figuren al eens de kans krijgen om de aandacht van de jury te trekken op de tonen van Learning To Fly van Sheppard. Daarna staan ze er alleen voor.

Songs

Miss Poes zal de jury en het publiek proberen te verleiden met Show Me How You Burlesque van Christina Aguilera, waarvoor ze zichzelf zelfs een volledig nieuwe look aanmeet. Ook Konijn gaat met If I Can’t Have You van Shawn Mendes de zwoele richting uit.

Daarna zoekt Schorpioen weer de girl power op met good 4 u van Olivia Rodrigo, terwijl Ridder het over een andere boeg gooit en zich aan de Franse song Je ‘t Aime van Lara Fabian waagt.

Als laatste is IJskoning aan de beurt, die vorige week maar nipt won van Flamme Fatale en deze week wel eens de afvaller zou kunnen worden. Toch zal hij met zijn versie van With or Without You van U2 proberen om iedereen nog te overtuigen van zijn kunnen. Of dat genoeg is, dat zien we vrijdag op VTM.

Bekijk de preview voor The Masked Singer hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...