Studio 100 Rewind Party gaat niet door

Na het Overlegcomité, die binnenevenementen met meer dan 200 verbood, is beslist om de Studio 100 Rewind Party niet langer te laten doorgaan. Ook al zou het evenement theoretisch gezien vanavond nog wel mogen plaatsvinden, toch is de volledige concertreeks gecanceld. Ook de Grote Sinterklaasshow, die tijdens het weekend in het Sportpaleis stond gepland, zal niet meer doorgaan.

Begin deze week schreven we nog dat de Studio 100 Rewind Party op 3, 4 en 5 december zou doorgaan, maar met zitplaatsen en mondmaskers. Terwijl de helft van de tickethouders daardoor zijn ticket te koop aanbood op verschillende sites, keek de andere helft toch reikhalzend uit naar de avond vol nostalgie. Toch werd vandaag beslist om alle concerten te cancelen. Hoewel de nieuwe maatregelen officieel pas maandag ingaan, is er dit weekend al een verbod op binnenevenementen voor meer dan 4.000 personen.

“Heel jammer”

Dat het evenement vanavond al niet zou doorgaan, vertelde Hans Bourlon aan de VRT. “Het is heel jammer, maar we begrijpen het.” Ondertussen maakte Studio 100 het slechte nieuws ook bekend op hun Twitteraccount. Dat betekent dat het nog even zal duren vooraleer we de reünie van Spring en het eerste concert van Julia als K3’tje te zien krijgen. Wanneer de concertreeks dan wel zal doorgaan, is nog niet duidelijk.

Op de Studio 100 Rewind Party zouden Spring, K3, Gert Verhulst, DJ’s Ilsen en Verhulst, Omdat Het Kan Soundsystem, Baba Yega en Kabouter Plop dit weekend het beste van zichzelf gegeven hebben. Overdag zou het Sportpaleis zich hebben gevuld met kinderen tijdens de jaarlijkse Grote Sinterklaasshow, maar ook die gaat niet langer door.

Meer
Lees meer...