Gert Verhulst en James Cooke komen met ‘Studio 100 Singalong’ naar Sportpaleis

Goed nieuws voor de fans van nostalgie! Na de Throwback Thursday en de Rewind Party komt Studio 100 in december namelijk met een Studio 100 Singalong. Dat werd deze ochtend bekendgemaakt. Tijdens die avond zullen heel wat liedjes van vroeger en nu aan bod komen en zullen Gert Verhulst en James Cooke de avond in goede banen leiden.

Studio 100 heeft een nieuw 16+-feestje aangekondigd. Het gaat om de Studio 100 Singalong, wat opnieuw een avond vol nostalgie zal worden. Het concert vindt plaats op 7 december 2023, maar daar zullen zonder twijfel nog datums aan toegevoegd worden.

Singalong

De laatste jaren heeft Studio 100 al enkele keren bewezen dat er veel vraag is naar nostalgie. Zo was er in 2017 de grote Throwback Thursday met een reünie van Spring en kregen we ook kort na de coronaperiode de Rewind Party. Die werd uiteindelijk uitgesteld naar 2022 en daar waren onder andere Spring, Gert Verhulst, Kabouter Plop en Piet Piraat aanwezig.

Velen dachten dat het concert betekende dat we opnieuw een tijdje zouden moeten wachten op een nieuwe editie, maar toch werden we vandaag verrast. Op 7 december van dit jaar komt Studio 100 namelijk al met een nieuw evenement: de Singalong.

Special guests

“Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, horen we Gert Verhulst zeggen in een video op de sociale media van Studio 100. “James en ik brengen zelf ook enkele nummers uit jullie kindertijd. We hopen dan ook dat jullie voluit meezingen. Het publiek is de grootste ster van de avond tijdens de Singalong.”

Tickets en info vind je op de site.

Meer
Lees meer...