Studio 100 Singalong zorgt voor reünie ‘Amika’, Niels Destadsbader deelt video van repetitie

Vanavond is het zover. Dan staan onder andere de cast van Amika en Het Huis Anubis samen op het podium van het Sportpaleis. Omdat het voor die twee casts ondertussen al jaren geleden is dat ze nog samen optraden, gingen er heel wat repetities aan het concert vooraf. Daarvan deelden twee acteurs uit Amika alvast enkele beelden.

Eind september kwam Studio 100 met nieuws. Na de succesvolle Throwback Thursday in 2017 en de Rewind Party in 2022, komen ze ook dit jaar met een nostalgische show naar het Sportpaleis. Het gaat om de Studio 100 SingAlong op 1, 7 en 8 december, waar opnieuw allerlei figuren zouden samenkomen.

“Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, vertelde Gert Verhulst in een video op de sociale media van Studio 100. “James en ik brengen zelf ook enkele nummers uit jullie kindertijd. We hopen dan ook dat jullie voluit meezingen. Het publiek is de grootste ster van de avond tijdens de Singalong.”

Amika

De eerste namen die werden aangekondigd waren die van Gert en James zelf en Omdat Het Kan Soundsystem. Enkele dagen na die bekendmaking, liet Studio 100 weten dat ook de cast van Het Huis Anubis zou terugkeren. Uiteindelijk werd ook bekendgemaakt dat de cast van Amika zou komen.

Amika is een reeks die liep van 2008 tot 2011 en speelde zich af op een manege. Daar vond Merel het paard Amika in een verwaarloosde stal, waarna ze alles op alles zette om het paard te redden. Tijdens de Singalong kunnen we alleszins al rekenen op acteurs Moora Van der Veken (Merel) en Niels Destadsbader (Olivier).

Repetities

Gisteren deelde Niels Destadsbader al een video van de repetities. Daarbij was te zien hoe hij samen met Moora de tekst van het liedje Violen in mijn hoofd probeerde in te studeren. Dat liep niet meteen van een leien dakje, want het is al bijna 15 jaar geleden dat de twee dat lied nog moesten zingen.

Welke songs uit Amika we nog kunnen verwachten en of er naast Moora en Niels nog castleden zullen opduiken, valt af te wachten. Wie er nog live bij wil zijn, kan nog tickets kopen voor alle drie de concerten.

Bekijk de video van de repetitie hier:

@niels_on_tourgirls Niels Destadsbader story❤️ Repetitie voor de singelong in het sportpaleis van studio 100 1 december 7en 8 december Wie gaat er naar toe #niels_on_tour_girls #nielsdestadsbaderfan #amika #sportpaleis ♬ origineel geluid – ?Niels_on_tour_girls ?
Meer
Lees meer...