‘Studio 100 SingAlong’ krijgt derde avond en er zijn nog tickets

Hét nostalgie-evenement van het jaar komt eraan in december en nu heb je nog meer kans om erbij te zijn. Gert Verhulst en James Cooke hebben namelijk een derde avond aangekondigd van Studio 100 SingAlong. En er zijn nog tickets voor alle shows in het Sportpaleis.

Studio 100 kondigde vorige maand een nieuw 16+-feestje aan. Het gaat om de Studio 100 SingAlong, wat opnieuw een avond vol nostalgie zal worden. “Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het Studio 100 verleden … Wie dat zijn, verklappen we later. James en ik brengen zelf ook graag heel wat nummers uit jullie kindertijd en daarbij hopen we dat jullie voluit meezingen want het publiek is de grootste ster van de avond”, klonk het alvast bij de aankondiging door hosts Gert Verhulst en James Cooke.

Niet veel later raakte bekend wie de eerste gast is op de Studio 100 SingAlong. Het gaat om de cast van immens populaire jeugdserie Het Huis Anubis. Zij komen na veertien jaar nog eens samen en zullen in het Sportpaleis opnieuw het beste van zichzelf geven. De show zal verder worden afgesloten door dj Omdat Het Kan. Wie de andere gasten zijn, is nog niet bekendgemaakt.

1, 7 en 8 december

Dat weerhoudt er de twintigers en dertigers voorlopig alvast niet van om tickets te kopen voor de Studio 100 SingAlong. Dat event is namelijk zo’n groot succes dat er zojuist een derde show is aangekondigd. Na 1 en 7 december zullen Gert, James en hun gasten dus ook op 8 december in het Sportpaleis staan voor een massaal en ongetwijfeld enthousiast publiek.

Tickets en info vind je op de site.

Meer
Lees meer...