Ook cast ‘Amika’ van de partij op ‘Studio 100 SingAlong’

Binnen enkele weken is het zover. Dan vindt in het Sportpaleis de Studio 100 SingAlong plaats. Op 1, 7 en 8 december nodigen Gert Verhulst en James Cooke fans van Studio 100 uit om te feesten. Naast de eerder bekendgemaakte namen laat de organisatie vandaag weten dat ook de cast van Amika van de partij zal zijn.

Eind september kwam Studio 100 met nieuws. Na de succesvolle Throwback Thursday in 2017 en de Rewind Party in 2022, komen ze ook dit jaar met een nostalgische show naar het Sportpaleis. Het gaat om de Studio 100 SingAlong, waar opnieuw allerlei figuren zouden samenkomen.

“Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, vertelde Gert Verhulst in een video op de sociale media van Studio 100. “James en ik brengen zelf ook enkele nummers uit jullie kindertijd. We hopen dan ook dat jullie voluit meezingen. Het publiek is de grootste ster van de avond tijdens de Singalong.”

Eerste namen

De eerste namen die werden aangekondigd waren die van Gert en James zelf en Omdat Het Kan Soundsystem. Enkele dagen na die bekendmaking, liet Studio 100 weten dat ook de cast van Het Huis Anubis zou terugkeren.

Die naam zorgde meteen voor een boost in de ticketverkoop. Onder andere Nienke (Loek Beernink), Amber (Iris Hesseling), Fabian (Lucien van Geffen), Jeroen (Sven de Wijn), Mick (Vincent Banic), Patricia (Vreneli van Helbergen) en Joyce (Marieke Westenenk) zullen na veertien jaar nog eens samen op het podium staan.

Amika

Vandaag kwam er nog een bekende naam bij. Ook de cast van Amika zal namelijk terugkeren op het podium van de Studio 100 SingAlong. Amika is een reeks die liep van 2008 tot 2011 en speelde zich af op een manege. Daar vond Merel het paard Amika in een verwaarloosde stal, waarna ze alles op alles zette om het paard te redden.

Wie van de cast precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Al lijkt de kans groot dat onder andere Moora Vander Veken (Merel) en Niels Destadsbader (Olivier) van de partij gaan zijn.

Tickets en info vind je op de site.

Meer
Lees meer...