‘Squid Game’-cast uit seizoen 1, die niet terug kan keren, duikt op in nieuwe video

In december verschijnt het tweede seizoen van Squid Game op Netflix. Om ons daarop voor te bereiden, stelt Netflix nu voor om het eerste seizoen nog eens te herbekijken. De streamingdienst vroeg ook aan de cast uit het eerste seizoen – die om logische redenen niet kan terugkeren in het tweede seizoen – wat zij nog weten van het eerste seizoen.

De promotie voor het tweede seizoen van Squid Game is duidelijk van start gegaan. Nadat we al enkele teasers te zien kregen, roept de streamingdienst nu op om het eerste seizoen – dat ondertussen meer dan drie jaar geleden verscheen – nog eens te herbekijken. En daarvoor doet het beroep op de acteurs uit het eerste seizoen.

Cast seizoen 1

Doordat er in het eerste seizoen van Squid Game maar één winnaar was, zullen we heel wat acteurs uit het eerste seizoen niet meer terugzien. Netflix nam wel nog contact op met deze acteurs om hen te vragen wat zij zich nog herinneren uit het eerste seizoen. Het is Gong Yoo (The Recruiter) – die wel terugkeert – die de acteurs ondervraagt.

Vervolgens krijgen we Park Hae-soo (Sangwoo/#218), Jung Ho-yeon (Kang Sae-byeok/#067), Heo Sung-tae (Jang Deok-su/#101), Kim Joo-ryoung (Han Mi-nyeo/#212), Anupam Tripathi (Ali/#199) en Lee You-mi (Ji-yeong/#240) te zien. Zij lijken zich allemaal toch ook niet zo heel veel te herinneren van het eerste seizoen. Daarna krijgen de acteurs het advies van Gong Yoo om het eerste seizoen nog eens te herbekijken.

Netflix deelde ook een video met fragmenten uit het eerste seizoen om ons warm te maken voor een rewatch.

Bekijk de video hier op Instagram:

Bekijk hier de nieuwe video met beelden uit het eerste seizoen:

Het tweede seizoen van Squid Game is vanaf donderdag 26 december te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...