‘Sterregem’ vanaf deze week te zien: Dit kunnen we verwachten

Vanaf morgen komt VTM met een gloednieuw programma. In Sterregem wonen verschillende BV’s samen in hetzelfde dorp. Daar maken ze de meest bizarre dingen mee en komen ze de meest uiteenlopende andere bekenden tegen. Dit is wat we in de eerste aflevering alvast kunnen verwachten.

Vanaf morgen, woensdag 16 oktober, kan je op VTM en VTM GO kijken naar een gloednieuw comedyprogramma. Daarvoor grijpt de zender terug naar een van z’n succesformules: Tegen de Sterren Op. In Sterregem zullen we namelijk opnieuw imitaties te zien krijgen van verschillende Vlaamse sterren, maar deze keer zullen die allemaal samen in één dorp wonen.

Sterregem

In Sterregem wonen de meest uiteenlopende celebs. Gert Verhulst zwaait er de plak, Sam Gooris en Kelly Pfaff tappen in hun café frisse pintjes voor hun bekende buren en politieman Andy Peelman houdt de buurt veilig. Maar één ding is zeker: om er te kunnen wonen, moet je echt wel een status hebben.

Zo zien we in de eerste aflevering al hoe Dany Verstraeten het dorp moet verlaten nu hij met pensioen is. Dat zorgt bij het duo Bart Appeltans en Béa Vandendael alvast voor de nodige zorgen. Zij moeten een nieuwe inwoner voor het huis zien te vinden. Daarbij zien we alvast (de echte) Riadh Bahri en Lotte Vanwezemael passeren.

Cast

In de reeks zullen we heel wat acteurs uit Tegen De Sterren Op aan het werk zien. Het gaat daarbij om Guga Baúl, Ruth Beeckmans, Jonas Van Geel, Tine Embrechts, Clara Cleymans, Walter Baele, Chris Van Espen en Ivan Pecnik.

Daarnaast zal er ook nieuw talent zijn intrede doen in het genre met Lisa Gerlo, Juan Gerlo, Robbe Boons en Milan Meert. En zoals al blijkt uit de eerste aflevering, zullen ook enkele andere BV’s hun opwachting maken als zichzelf.

Bekijk hier een eerste fragment:

Sterregem is vanaf 16 oktober elke woensdag om 20.40 uur te zien.

Meer
Lees meer...