VTM komt met nieuw programma ‘Sterregem’, een soort opvolger van ‘Tegen De Sterren Op’

Er komt een nieuw programma aan op VTM. Het gaat om Sterregem, een soort fictiereeks waar imitaties van bekende mensen centraal staan. In eerste instantie lijkt het nieuwe project een beetje op een opvolger van Tegen De Sterren Op.

Het is ondertussen al zes jaar geleden dat het satireprogramma Tegen De Sterren Op voor het laatst te zien was. Met de imitaties en actuele sketches leek dat programma een beetje op de Vlaamse versie van Saturday Night Live, maar na acht seizoenen hield het er in 2018 mee op.

Ondertussen zijn we dus zes jaar later en komt VTM met een nieuw programma dat draait rond imitaties. Alleen wordt het deze keer een beetje anders aangepakt. Het gaat namelijk over een soort fictiereeks.

Sterregem

Wat als alle bekende Vlamingen samen in één dorp wonen? Pommelien Thijs, Bockie De Repper, Fien Germijns, Bart Appeltans en Béa Vandendael: het zijn maar enkele van de vele Bekende Vlamingen met hun domicilie in de fictieve gemeente Sterregem.

Een idyllisch dorp op een mysterieuze locatie, waar de zon altijd schijnt en de grootste sterren uit de Vlaamse showbizz zonder pottenkijkers samenwonen. De gloednieuwe VTM-reeks Sterregem brengt het dagelijkse reilen en zeilen in de villawijk en het wel en wee van haar bekende inwoners naar het kleine scherm.

Cast

Onder meer ronkende namen Tine Embrechts (als o.a. Béa Vandendael), Guga Baúl (als o.a. Bart Appeltans) en Ruth Beeckmans (als Fien Germijns) en jonge talenten Lisa Gerlo (als Pommelien Thijs) en Juan Gerlo (als o.a. Bockie De Repper) maken deel uit van de hoofdcast. Wie we daarnaast nog te zien zullen krijgen, is niet bekend.

Wanneer Sterregem precies te zien zal zijn, is niet bekend.

Meer
Lees meer...