Bart Appeltans zoekt kandidaten voor nieuw VTM-programma

Bart Appeltans krijgt binnenkort een nieuw programma op VTM. Waarover dat precies zal gaan en hoe het zal heten, is nog niet bekend, maar de sympathieke interieurarchitect is wel al op zoek naar deelnemers. Hij zoekt namelijk nestverlaters die hun ouders willen bedanken en verrassen.

Bart Appeltans is niet meer van televisie weg te slaan. Ooit brak hij door met Blind Gekocht op Play4, maar niet veel later plukte VTM hem daar weg. Voor die zender hielp hij aanvankelijk mee in Huis Gemaakt, maar ondertussen kan je hem al in heel wat andere programma’s ook zien.

Zo kijkt hij al enige tijd binnen in de huizen van bekende Vlamingen voor Huis Gesmaakt op VTM GO. Daarnaast maakte Bart Appeltans ook indruk als onontmaskerde verrader tijdens De Verraders.

Nestverlaters

Nu werkt Bart Appeltans dus alweer aan een nieuw programma. VTM lanceerde daarvoor zojuist een oproep. “Ga jij binnenkort het ouderlijk nest verlaten en wil je graag je ouders bedanken voor al die mooie jaren samen? Wel, in mijn nieuwe tv-programma gaan we dat samen doen. De hoe en wat, dat ga ik nog niet verklappen, dat blijft een verrassing, maar ik weet wel dat het echt chique gaat worden”, zegt Bart Appeltans daar.

Wie zich aangesproken voelt, kan nu terecht op de website van VTM om je in te schrijven. Daar moet je meer informatie geven over je thuissituatie, je band met je ouders en eventuele andere huisgenoten en je concrete plannen om het ouderlijk huis te verlaten. Ook wordt in de vragenlijst gevraagd naar dromen en hobby’s van je ouders.

Meer
Lees meer...