Bart Appeltans kijkt binnen bij BV’s in ‘Huis Gesmaakt’

Deze week begint het nieuwe seizoen van Huis Gemaakt. Daarbij nemen opnieuw verschillende duo’s het tegen elkaar op in een strijd om hun droomhuis. Naast het programma dat elke week twee keer te zien zal zijn, komt ook VTM GO met een nieuwe show. In Huis Gesmaakt gaat jurylid Bart Appeltans op bezoek bij bekende gezichten.

In Huis Gemaakt strijden verschillende duo’s om hun droomhuis. Daarbij moeten ze de jury overtuigen van hun plannen voor het huis, maar moeten ze die plannen ook tot uitvoering brengen. Daarbij krijgen ze per locatie concurrentie van één ander koppel. Uiteindelijk blijft er per locatie maar een duo over en die zullen het dan tegen elkaar opnemen. In de finale kan er maar één winnaar zijn.

Huis Gesmaakt

Naast het grote programma komt ook VTM GO nu met iets nieuws. In Huis Gesmaakt gaat kersvers jurylid Bart Appeltans – die eerder dit jaar de overstap maakte van Play4 naar VTM – langs bij enkele bekende gezichten. Daarbij trekt hij elke week naar een mysterieuze voordeur en moet hij aan de hand van het interieur uitmaken wie er woont.

Hij neemt de meubels en inrichting onder de loep om uiteindelijk te gokken welke persoon er woont. Maar dat is niet alles, want hij geeft ook aan waar er ruimte is voor verbetering. De BV krijgt er dus gratis advies bij.

Huis Gesmaakt is vanaf 31 oktober elke dinsdag om 22.05 uur, meteen na Huis Gemaakt, te zien op VTM GO. 

Meer
Lees meer...