Nieuw seizoen ‘Huis Gemaakt’ deze maand nog te zien op VTM

Op dit moment kunnen kijkers van VTM wekelijks al genieten van onder andere De Verraders en Blind Getrouwd, maar binnenkort komt ook Huis Gemaakt daar nog bij. Het programma is ondertussen al toe aan zijn derde seizoen en heeft in het verleden al twee koppels een nieuw huis geschonken. Maar daarvoor moet natuurlijk eerst hard gewerkt worden.

Wie programma’s over huizen zegt, die zegt Bart en Béa. Het duo is al sinds het eerste seizoen van het Play4-programma Blind Gekocht enorm bekend in Vlaanderen. Dat heeft ook VTM gemerkt, want de zender heeft de twee begin dit jaar binnengehaald voor Huis Gemaakt. Binnen twee weken, op 31 oktober, gaat het eerste seizoen met dat duo ook echt van start.

Huis Gemaakt

In Huis Gemaakt krijgen duo’s de kans om van een leegstaand pand hun droomhuis te maken. Per pand beginnen meerdere koppels aan het avontuur, maar slechts één duo per pand, dus drie in totaal, kan het huis ook echt gaan verbouwen. Uiteindelijk wint er maar één koppel ook het volledig afgewerkte huis. In de twee vorige seizoenen waren Antje & Ruben en Cédric & Anaïs de gelukkigen.

Dit jaar beginnen we dus met een schone lei. Daarbij krijgen we zes nieuwe koppels te zien in plaats van negen, maar gaat het wel nog steeds om drie panden. Die staan dit jaar in Antwerpen, Hasselt en Aalst. Ook dat wisten de duo’s op voorhand, want die gingen allemaal op bezoek tijdens een openhuizendag. Daarbij moesten ze ook meteen bij de jury langsgaan met hun eerste plannen.

Eerste beelden

Welke zes duo’s het tegen elkaar zullen opnemen, wordt later bekendgemaakt. Maar in de eerste teaser zien we alvast hoe Bart en Béa met open armen worden ontvangen door jurylid Cerina. “We geven een huis weg, dus ik verwacht een interieur met ballen, waar power in zit”, lacht Bart. Béa heeft dan weer vooral respect voor de koppels die de relatietest aandurven.

Huis Gemaakt is vanaf 31 oktober op zowel dinsdag als donderdag te zien op VTM.

Meer
Lees meer...