‘Huis Gemaakt’ komt binnenkort terug met Béa en Bart: Bekijk hier de eerste beelden

VTM heeft deze ochtend zijn najaarsprogramma bekendgemaakt. Dat heel wat bekende programma’s als Blind Getrouwd, De Verraders en Huis Gemaakt zouden terugkeren, was al een tijdje bekend. En nu deelt VTM ook alvast de eerste beelden van die laatste. Daarin zien we ook meteen nieuwe aanwinsten Bart en Béa voor het eerst aan het werk.

Wie programma’s over huizen zegt, die zegt Bart en Béa. Het duo is al sinds het eerste seizoen van het Play4-programma Blind Gekocht enorm bekend in Vlaanderen. Dat heeft ook VTM gemerkt, want de zender heeft de twee begin dit jaar binnengehaald voor Huis Gemaakt. In de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien we al meteen wat voor invloed het duo kan hebben op de uitbouw van de projecten.

Huis Gemaakt

In Huis Gemaakt krijgen enkele duo’s de kans om van een leegstaand pand hun droomhuis te maken. Per pand beginnen meerdere koppels aan het avontuur, maar slechts één duo per pand, dus drie in totaal, kan het huis ook echt gaan verbouwen. Uiteindelijk wint er maar één koppel ook het volledig afgewerkte huis. Op het begin gaat het dus vooral over het maken van maquettes, waarbij de jury al beslist over de eerste eliminaties.

In die jury zitten dit jaar ook Bart en Béa. Vastgoedexpert Béa Vandendael kent de huizenmarkt als haar broekzak en zal de jonge koppels helpen om hun pand naar een hoger niveau te tillen en zo een meerwaarde te creëren. Bart Appeltans loopt over van creativiteit en wil de kandidaten inspireren bij hun interieurkeuzes. Hij zal hen met raad en daad bijstaan om een interieur samen te stellen dat zowel bij hun persoonlijkheid als bij het pand past. 

Eerste maquette

De eerste teaser toont ons al meteen hoe het eerste koppel, Anouk en Martin, hun zeer onderhoudsvriendelijke maquette voorstelt aan de jury. Daarbij hebben ze duidelijk al rekening gehouden met hoeveel tijd het zou kosten om het te poetsen en zijn er zelfs al roosters voorzien om water door te kunnen laten tijdens het dweilen.

Dat is niet het enige wat Bart, Béa en aannemer Cerina Marchetta verrast. Ook een speciale kast voor hun fretten is al voorzien … en die staat gewoon in de living.

Bekijk de eerste beelden van Huis Gemaakt hier:

Huis Gemaakt verschijnt later dit najaar op VTM.

Meer
Lees meer...