‘Blind Getrouwd’ maakt startdatum bekend

We kenden de deelnemers al, maar nu weten we ook wanneer het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd zal verschijnen op VTM. Het nieuwe seizoen, dat al het achtste is, zal al binnen enkele weken van start gaan.

September staat voor de deur en dat betekent dat de Vlaamse televisiezenders zich klaarmaken voor het nieuwe televisieseizoen. VTM maakte zo vandaag z’n programmatie van het najaar bekend en daarbij komen we de startdatum van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd te weten.

Blind Getrouwd

Blind Getrouwd verscheen in 2016 voor de eerste keer op VTM en nu is het al tijd voor het achtste seizoen. Opnieuw zullen acht singles door een team van experts aan elkaar gekoppeld worden. Ze leren elkaar pas kennen aan het altaar waar ze elkaar het jawoord geven en op huwelijksreis vertrekken. Maar nadien begint de echte test pas. Dan trekken ze bij elkaar in om te kijken hoe goed ze bij elkaar passen in het dagelijkse leven. Na een zevental weken moeten ze de knoop definitief doorhakken. Blijven ze getrouwd? Of gaan ze elk hun eigen weg?

We kennen de vier mannen en vier vrouwen die in het avontuur stappen al, maar nu weten we ook vanaf wanneer we ze gaan kunnen volgen. Het achtste seizoen van Blind Getrouwd gaat namelijk van start op maandag 4 september. Vanaf dan kan je elke week naar een nieuwe aflevering van het programma kijken op VTM.

Dit jaar kan je op VTM GO ook kijken naar de spin-off Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk. Daarin zal alsnog een partner gezocht worden voor Jonas, Karen of Steve. Zij doorliepen het volledige selectieproces van Blind Getrouwd, maar de experts konden geen perfecte match vinden. Daarom volgde er een extra oproep door presentatrice Ingeborg. Wie zich geroepen voelde, kon zich Boer Zkt. Vrouw-gewijs inschrijven voor zijn, haar of hun favoriete deelnemer.

Blind Getrouwd is vanaf 4 september elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...