‘Blind Getrouwd’ maakt deelnemers nieuw seizoen bekend

Dit najaar pakt VTM uit met het achtste seizoen van Blind Getrouwd. We wisten al dat er dit jaar een vijfde koppel zal zijn waarvoor mensen zich nog kunnen inschrijven. Maar er zijn ook al vier koppels gevormd door het team van experts. Wie de koppels zijn, kunnen we nog niet vertellen, maar VTM laat nu wel weten wie de vier mannen en vier vrouwen zijn die de sprong wagen.

Blind Getrouwd keert ook dit jaar terug naar VTM. We zullen in het programma opnieuw kunnen volgen hoe vier koppels met elkaar in het huwelijksbootje stappen zonder dat ze elkaar kennen. Dit jaar zal er ook een vijfde koppel gevolgd worden in Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk op VTM GO. Dit koppel moet nog gevormd worden (en je kan er zelf ook nog deel van uitmaken).

Maar er zijn dus ook vier koppels die wel al gemaakt zijn en VTM maakt de acht mensen die deze koppels vormen nu bekend. Durf jij ze al te koppelen?

Matthieu Angel (32) uit Overijse

De eerste deelnemer is Matthieu Angel uit het Vlaams-Brabantse Overijse, waar hij beter bekend is als “den Bolle”. Matthieu is 32 jaar oud en is IT Team Manager bij een grote supermarktketen. In zijn vrije tijd onderhoudt hij samen met zijn vrienden een duivenserre. Matthieu is ook sportief en houdt zo van lopen, boulderen en hiken. Zo gaat hij graag op reis met de rugzak. Dit voorjaar trok hij naar Patagonië en zijn volgende droombestemming is nu Mongolië. Dat zou hij het liefst te paard doen, ook al kan hij niet paardrijden. Misschien kan een echtgenote die dat wel kan dus van pas komen. Maar het hoeft niet altijd avontuurlijk te zijn voor Matthieu, zo kan hij ook genieten van een spelletjesavond op café.

Matthieu is op zoek naar een positief ingestelde vrouw, die klaar is om met hem nieuwe herinneringen te maken. Hij zoekt iemand die binnen een relatie net zoals hem streeft naar evenwicht tussen vrijheid en connectie. “Ik leef graag voluit en doe graag veel nieuwe ervaringen op. Meedoen aan Blind Getrouwd past dus perfect bij wie ik ben”, klinkt het bij Matthieu.

Bekijk hier de video van Matthieu:

Emile Vandekerckhove (28) uit Zwijnaarde

De tweede deelnemer is Emile. Hij is – zoals zovelen – een West-Vlaming die terechtkwam in het Gentse. Hij woont in Zwijnaarde samen met twee vrienden. Vrienden spelen dan ook een belangrijke rol in zijn leven, net als zijn familie. Emile heeft zo een goede band met zijn zus, die de mama is van zijn petekindje en grote oogappel Ziggy. Hij woonde ook drie jaar bij zijn opa, waardoor hij een bijzondere band met hem had. Emile is ook heel empatisch, zorgzaam en kan goed luisteren. Hij haalt energie uit zorgen voor mensen én dieren. Hij is namelijk aan de slag als vrijwilliger bij de dierenvoedselbank. 

Emile werkt als Sales Engineer. Hij doet die job graag, maar werkt toch vooral om te leven én te reizen. Zo maakte hij al verschillende lange reizen in zijn eentje. Het hoogtepunt daarvan was vijf maanden in Zuidoost-Azië. Emile zoekt een loyale en avontuurlijke vrouw met wie hij diepgaande gesprekken kan voeren. Een andere belangrijke vereiste is dat ze om moet kunnen met zijn droge humor.

Emile heeft toch wat (gezonde?) stress voor het experiment. “Toen ik het nieuws kreeg dat ik ging trouwen, heb ik tot 3 uur ’s nachts liggen ijsberen. Excuses aan de buren die dachten dat er een inbreker bezig was”.

Bekijk hier de video van Emile:

Alexander Scherpereel (28) uit Etterbeek

De volgende mannelijke deelnemer is de 28-jarige Alexander uit het Brusselse Etterbeek. Hij werkt als Group Account Manager bij een grote bierproducent. “Work hard, play hard” is één van zijn levensmotto’s. Alexander is sportief aangelegd en wil graag een groot deel van de wereld zien. Liefst combineert hij die twee passies. Zo doorkruiste hij al de Dolomieten met de fiets en liep hij een marathon. De volgende puntjes op z’n wishlist zijn nu een tweede marathon lopen in een wereldstad en met de koersfiets door de Alpen.

Alexander is eigenlijk afkomstig uit West-Vlaanderen, maar cohoust nu met zeven andere ambitieuze mensen in Etterbeek. Maar hij droomt ervan om samen te gaan wonen met een lieve, zorgzame vrouw. Hij wil graag iemand vinden die even sportief en gedreven is als hijzelf. Zo wil hij samen met haar gaan voor een leven waarin ze allebei succesvol kunnen zijn in wat ze doen én daar ook met volle teugen van kunnen genieten. In het verleden waagde hij al z’n kans op datingapps, maar dat bleek niets voor hem te zijn. “Op datingapps heb je altijd zo van die basis conversaties, terwijl ik het veel charmanter vind om op café of zo iemand aan te spreken. Ik doe dat snel, maar de Belgische mindset is niet altijd zo spontaan. Blind Getrouwd is voor mij dus de ideale manier om een droomvrouw te leren kennen.”

Bekijk hier de video van Alexander:

Brecht Heldenbergh (32) uit Gooik

De laatste man in het gezelschap is de 32-jarige Brecht uit Gooik. Hij werkt als leerkracht lichamelijke opvoeding in de lagere school en werkt daarnaast ook als vrijwillige brandweerman. Brecht is een echte familieman. Zo slaat hij de wekelijkse frietjesavond bij z’n ouders zelden over. Hij heeft ook een hechte band met zijn zus Bente en ziet het moment waarop ze hem vroeg om de peter van haar kindje te worden als één van zijn mooiste herinneringen.

Brecht heeft een druk leven, maar is bereid om tijd vrij te maken voor de vrouw van z’n leven. Hij is geduldig en zorgzaam en is op zoek naar een partner met wie hij over alles kan praten. En als het even kan: iemand die graag knuffelt. Hij hoopt iemand te vinden met wie hij liefde en geluk kan delen, met wie hij een gezin kan starten en hopelijk samen oud kan worden. Hij is helemaal klaar voor het avontuur: “Ik ben vrijwillig brandweerman, dus ik heb al voor veel hete vuren gestaan. Maar trouwen met een onbekende, ik moet toegeven dat ik het nog niet vaak zò warm heb gehad.”

Bekijk hier de video van Brecht:

Isabelle Olivier (26) uit Mechelen

De eerste vrouw is de 26-jarige Isabelle. Ondanks haar jonge leeftijd mag ze zich al manager noemen van een hotel in Mechelen. Ze woont samen met haar twee vissen Nestor en Sylvain, op vijf minuutjes fietsen van haar werk. Isabelle is ambitieus en doet haar job doodgraag. Daarbij zorgt ze er altijd voor dat alles loopt zoals het hoort, zowel voor haar personeel als voor de hotelgasten. In haar vrije tijd spreekt Isabelle graag af met haar vrienden voor een wijntje, maar ze kan ook genieten van een rustige avond in de zetel. Isabelle heeft een goede band met haar oudere zus, bij wie ze altijd terecht kan voor goede raad. Ze is ook de meter van het zoontje van haar zus.

Na enkele relaties is Isabelle nu op zoek naar een man – liefst iets ouder en met een baardje – van wie ze iets kan bijleren, die graag plezier maakt en met wie ze voluit samen van het leven kan genieten. Isabelle vindt het wel belangrijk dat ze voldoende vrijheid heeft en haar eigen ding kan doen. “Mijn ideale partner gaat geen serieuze gesprekken uit de weg en laat me lachen op alle andere momenten.”

Bekijk hier de video van Isabelle:

Jolien De Neve (32) uit Kalken

De volgende vrouw is de 32-jarige Jolien uit het Oost-Vlaamse Kalken. Ze is vaak in de lucht te vinden, want Jolien werkt halftijds als stewardess. Daarnaast is ze ook hostess op evenementen. Jolien verloor haar papa op jonge leeftijd. Dat had uiteraard een enorme impact op haar en zorgde ervoor dat de band met haar mémé – de mama van haar papa – bijzonder hecht is. In haar vrije tijd doet Jolien aan kunstschaatsen en acrobatie. Daarnaast danst ze graag en mag je haar altijd bellen om te gaan shoppen of brunchen. In 2010 werd ze ook gekroond tot Miss Gent, maar nu is ze klaar voor een nieuwe ervaring. “Miss Gent worden staat bovenaan mijn lijst met mooie herinneringen, maar Blind Getrouwd zou die herinnering wel eens van de bovenste plek kunnen wippen.”

Jolien is op zoek naar een empathische man die heel communicatief is en over zijn gevoelens kan praten. Ze hoopt ook iemand te vinden die sportief is en met wie ze “stoten kan uithalen”. Humor is zeker een pluspunt. Als ze de ware zou vinden, is Jolien helemaal klaar om zich te settelen.

Bekijk hier de video van Jolien:

Emma Ramirez (31) uit Gent

Je kon het misschien al raden door haar naam, maar Emma (die voluit eigenlijk Emanuela heet) heeft Latijns-Amerikaanse roots. Maar ze is een rasechte Gentse. Zo werd ze in 2011 zelfs gekroond tot Buffalo Babe van KAA Gent. Ze werkt als Learning & Development Expert bij een meubelmerk. In haar vrije tijd gaat ze vaak sporten en is ze ook af en toe te vinden op een afterworkfeestje. Emma haalt energie uit afspreken met vrienden en heeft een hechte band met haar mama en drie zussen.

Emma is op zoek naar een partner die weet wat hij wil in het leven en verder kijkt dan wat sommigen wel eens “exotische looks” durven noemen. Ze hoopt een respectvolle en gedreven man te vinden, die liefst ook groot is. Ze kijkt er nu al naar uit om samen de wereld te ontdekken en verre reizen te maken (want alleen vindt ze dat toch een beetje te spannend). “Ik kijk ernaar uit om er voor iemand te zijn in goede en slechte tijden.”

Bekijk hier de video van Emma:

Fleur Billiet (28) uit Varsenare

De laatste deelnemer is de 28-jarige Fleur uit het West-Vlaamse Varsenare. Ze werkt als Retail Store Manager in een gekende kledingwinkel in Knokke. Op carrièrevlak is ze heel gedreven, maar ze heeft ook een hele zachte en warme kant. Zo zijn familie en vrienden heel belangrijk voor haar. Het mooiste cadeau dat ze ooit kreeg, is de vraag om meter te worden van het dochtertje van haar beste vriendin. 

In het dagelijkse leven blijft Fleur graag iets meer op de achtergrond dan in haar professionele leven. Ze probeert meer uit haar comfortzone te treden en haar deelname aan Blind Getrouwd is daar alvast een goed voorbeeld van. Fleur houdt van sporten en reizen. Ze hoopt een toffe en grote man te vinden met wie ze samen op avontuur kan. Ze komt wel met een waarschuwing: “Volgens mijn bompa, de pater familias, ‘ben kik algeliek gin makkelijke‘, maar ik ben er klaar voor om vol overgave het tegendeel te bewijzen.”

Bekijk hier de video van Fleur:

Blind Getrouwd is dit najaar te zien op VTM en VTM GO. Een exacte releasedatum is er voorlopig nog niet.

Meer
Lees meer...