‘Blind Getrouwd’ komt dit jaar met iets nieuws: Maak kennis met de deelnemers aan ‘Het Vijfde Huwelijk’

VTM komt dit jaar met iets nieuws voor het vertrouwde programma Blind Getrouwd. Daarin zullen op de zender, zoals we gewoon zijn, opnieuw vier koppels in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar eerder gezien te hebben. Daarnaast komt er online op VTM GO ook Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk. Daarin worden drie kandidaten voorgesteld waarvoor nog geen match is gevonden. Stelt die zich nu toch kandidaat, dan trouwt een van hen ook nog.

In november kwam er een einde aan het zevende seizoen van Blind Getrouwd. Meteen daarna maakte VTM echter bekend dat het programma ook in 2023 zal terugkeren. De populariteit van het concept is namelijk nog steeds hoog. Dat bleek ook bij het succes van de spin-off Gestrand op Honeymoon Island, dat ook een tweede seizoen krijgt.

Nu komt er dus weer iets nieuws. VTM stelde vandaag namelijk Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk voor. Dat VTM GO-programma komt bovenop het gewone seizoen van Blind Getrouwd en krijgt Ingeborg als host. Zij gaat op zoek naar de ware liefde voor Steve, Karen en Jonas. Zij schreven zich alle drie in voor Blind Getrouwd, maar de experten konden voorlopig geen goede match voor hen vinden. Daarom wordt er nu online een oproep gelanceerd voor heel Vlaanderen. Daarna gaan de experten opnieuw aan het werk. Als er deze keer wel een match bijzit, dan komt er nog een vijfde huwelijk.

Steve (48)

“Mijn man moet niet de perfecte zijn, wel de juiste”

Steve leidt sinds enige tijd het leven waar hij twintig jaar geleden van droomde. Hij is namelijk life coach en geeft in het buitenland opleiding aan fitnessinstructeurs. Daardoor is hij, vooral in het weekend, vaak in het buitenland. Zelf fitnesst hij graag en hecht hij veel belang aan mentale en fysieke gezondheid. Steve heeft ook een husky die Olaf heet. Om van zijn drukke leven te bekomen binget hij tijdens de week ook graag iets.

Ondanks dat zo goed als perfecte leven, mist Steve iets: een man naast hem. Zijn vorige partners zagen er altijd hetzelfde uit: groot, donkere ogen, baardje. Omdat hij vreest dat hij zich te veel blind staart op dat type legt hij nu zijn lot in handen van de Blind Getrouwd-experten. Steve zoekt een toffe man die graag initiatief neemt en het fijn vindt om af en toe leuke dates te organiseren. Hij wil zich geborgen voelen en vindt een goede connectie een van de belangrijkste zaken in een relatie. 

Steve wordt omgeschreven als empathisch, rustig, sportief en een reiziger.

Jonas (28)

“Iedereen in mijn omgeving settelt zich. Ik ben helemaal gelukkig, maar een toffe vrouw zou wel een mooie toevoeging zijn aan mijn leven”

Jonas, die hetero is, werkt als financieel business controller. Hij is ambitieus en zou graag doorgroeien in het bedrijf waar hij nu werkt. In zijn vrije tijd is hij zeer sportief. Jonas is lid van twee voetbalploegen, padelt graag, loopt, fitnesst en kruipt soms op zijn fiets.

Hij reist zeer graag, zowel wintersportvakanties als zomerse avontuurlijkere reizen. Zo’n trips zou Jonas graag doen met een toffe, zorgzame, humoristische vrouw. Hij zoekt iemand die niet alleen zijn partner is, maar ook zijn beste vriendin, al vindt hij het ook belangrijk om dingen alleen te doen. Met zijn partner droomt Jonas van het klassieke huisje-tuintje-boompje. Hij is dan ook een echte familiemens en komt uit een warm gezin, iets wat hij zelf ook graag wil hebben.

Jonas wordt omschreven als betrouwbaar, sportief en klaar om zich te settelen.

Karen (27)

“Ik geloof dat de ideale vrouw ergens rondloopt, misschien kruis ik haar wel dagelijks. Ik hoop dat we haar op deze manier kunnen vinden”

Karen is parttime dierenartsassistente én chocolatier in bijberoep, volgens haarzelf het beste van twee werelden. Ze droomt van een eigen chocoladezaak. Diertjes heeft ze trouwens ook genoeg thuis rondlopen: een hond, 3 katten, een valkparkiet en 4 schapen. Zij speelt ook voetbal en houdt van reizen.

Karen is een echt familiemens. Ze wil ook heel graag zelf een gezin stichten met een toffe vrouw. Daarvoor zoekt ze iemand die respect en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt en liefst ook humoristisch is. Qua uiterlijk valt ze op een vrouwelijke uitstraling en een mooie lach. Fan zijn van chocolade levert je pluspunten op, maar ook met graag op restaurant gaan en sporten kan je bij haar scoren.

Karen wordt omschreven als zorgzaam, dierenliefhebber en een familiemens.

De oproepaflevering van Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk is nu te zien op VTM GO en wordt op vrijdag 28 juli om 20.30 uur uitgezonden op VTM.

Meer
Lees meer...