‘Gestrand op Honeymoon Island’: Koppels staan opnieuw aan het altaar voor beslissingsmoment

Het einde van Gestrand op Honeymoon Island is in zicht. In de volgende aflevering keren de drie overgebleven koppels terug naar het idyllische altaar waar het avontuur begon. Daar moeten ze beslissen of ze hun jawoord bevestigen en dus getrouwd blijven of niet.

Gestrand op Honeymoon Island is een programma van de hand van Snowman, het Deense productiehuis dat tien jaar geleden ook Blind Getrouwd (Gift Ved Første Blik) bedacht heeft. Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Vier koppels gaan daarbij een uniek experiment aan. Na een speeddate van 30 seconden worden ze door experten aan elkaar gematcht. Daarna trouwen ze, waarna ze meteen drie weken op een onbewoond eiland gedumpt worden en volledig op elkaar zijn aangewezen.

Welke huwelijken houden stand?

Het programma eindigde enige tijd terug al vroegtijdig voor Sarah en Joeri. Honger en vermoeidheid zorgden op hun eiland voor steeds meer frustraties waardoor ze het experiment opgaven. Later namen de twee wel opnieuw contact op en sindsdien zijn Joeri en Sarah toch een koppel.

Daardoor wachten we nog op het verdict van de drie andere koppels. Ook bij hen zagen we de voorbije weken een heel wisselende sfeer. Allemaal leken ze aanvankelijk blij met hun match, maar de harde omstandigheden op hun eilanden zorgden zowel bij Keith en Maxine, Eva en Koen als Bram en Shauni voor frustraties naar het einde van het experiment. Het is dan ook maar de vraag welk huwelijk na drie weken zal standhouden.

Koen en Eva

In een preview van de aflevering van komende dinsdag krijgen we Koen en Eva te zien. De twee leken lang op weg om het grootste succesverhaal uit dit seizoen van Gestrand op Honeymoon Island te worden. Recent uitte Koen echter ineens zijn twijfels, waardoor Eva heel onzeker is geworden. In de trailer zien we nu hoe Eva toch wil verder proberen met Koen. Of hij daar ook zo over denkt, is nog afwachten.

Gestrand op Honeymoon Island is te zien op VTM 2 dinsdagavond om 21.50 uur.

Meer
Lees meer...