‘Gestrand op Honeymoon Island’: Spanningen lopen hoog op bij Eva & Koen en Bram & Shauni

Gestrand op Honeymoon Island loopt op zijn einde, maar die laatste dagen lijken niet zonder problemen te verlopen. In nieuwe previews van het VTM 2-programma zien we namelijk hoe zowel bij Koen en Eva als bij Shauni en Bram de bom volledig barst.

We kregen de voorbije weken op Gestrand of Honeymoon Island al heel wisselende emoties te zien. Zo was er twee weken geleden bij Keith en Maxine al een eerste grote ruzie.

Bij Sarah en Joeri leek het zelfs volledig fout te lopen. De twee hielden het om hun onbewoond eindelijk niet langer uit met elkaar en stopten vroegtijdig met het experiment. Enkele dagen na het programma namen ze echter opnieuw contact met elkaar op en zo bloeide de liefde – zonder lege maag – toch helemaal open. Joeri en Sarah zijn ondertussen al een half jaar samen.

Eva en Koen

Koen en Eva leken lange tijd het grootste succesverhaal te worden van Gestrand of Honeymoon Island. De vonk tussen de twee sloeg al snel over en de liefde leek dag na dag te groeien. Daar kwam dicht bij het einde echter ineens abrupt een einde aan. Koen vertelde toen namelijk dat hij plots met twijfels zat.

In een preview van de aankomende aflevering krijgen we te zien hoe dat Eva onzeker heeft gemaakt. Daardoor twijfelt ook zij serieus aan hun eventuele toekomst samen in de bewoonde wereld.

Bram en Shauni

Ook bij Shauni en Bram leek het lang goed te gaan, maar ook daar zit er in het slot van Gestrand op Honeymoon Island ineens een haar in de boter. In een preview zien we hoe een nieuwe ruzie over de rantsoenering van het voedsel volledig ontploft. Op het einde loopt Shauni zelfs weg terwijl ze veelzeggend “ambetanterik” mompelt.

Gestrand op Honeymoon Island is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...