‘Gestrand op Honeymoon Island’ gaat deze week van start: Dit zijn de eerste twee koppels

Vanaf morgen komt VTM met een nieuwe datingshow. In Gestrand op Honeymoon Island zien we hoe twee mensen die elkaar niet kennen op een eiland terechtkomen. Zij werden gekoppeld door professionals die denken dat de twee wel eens voor elkaar gemaakt zouden kunnen zijn. Leer hieronder alvast de eerste twee koppels kennen.

Met Gestrand op Honeymoon Island gaat morgen een wel heel bijzonder programma van start. Het programma is van de hand van Snowman, het Deense productiehuis dat tien jaar geleden ook Blind Getrouwd (Gift Ved Første Blik) bedacht heeft. Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie is tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Het programma krijgt morgen, op 10 maart, zijn wereldprimeur op VTM en zal daarna wekelijks te zien zijn op VTM 2.

Gestrand op Honeymoon Island

In Gestrand op Honeymoon Island gaan acht avontuurlijke singles met elkaar op speeddate van 30 seconden. Daarna worden ze door professionals gematcht. Wie dat is ontdekken ze zelf maar aan het altaar op het strand van een paradijselijk oord. Daar stappen de quasi complete onbekenden met elkaar in het huwelijksbootje. Na die ceremonie worden de pasgetrouwden samen ‘gedumpt’ op een onbewoond eiland.

Morgen, op 10 maart, gaat het programma van start op VTM. Daarna is het wekelijks op vrijdag te zien op VTM 2. In de eerste aflevering zien we alvast de eerste twee koppels van dit seizoen.

Koen en Eva

Het eerste koppel is Koen (35) en Eva (28). Zij komen allebei uit de buurt van Antwerpen, maar geven elkaar toch het jawoord op 10.000 kilometer van ’t Stad. Op die plek zullen ze elkaar ook meteen beter leren kennen en hopen ze allebei op een positieve afloop. Al kunnen we in een eerste video al zien dat het trouwkleed van Eva het daar duidelijk niet mee eens is.

Maxine en Keith

Ook Maxine (31) en Keith (31) kruisten nog maar enkele seconden elkaars pad, maar stappen nu onder een tropische zon quasi blind in het huwelijksbootje. Om er meteen weer uit te springen en aan te spoelen aan het paradijselijke strand van hun eigen onbewoonde eiland.

Skateboy Keith ziet zijn avontuur alvast rooskleurig in. Hij hoopt goed te “chillen” op zijn eiland, liefst met een vrouw die hem niet als sloef behandelt. Maxine, een rasechte levensgenietster met een grote mond en een klein hart, zoekt dan weer een man “die haar aankan”.

Meer
Lees meer...