‘Gestrand op Honeymoon Island’ krijgt eerste trailer

Het aankomende programma Gestrand op Honeymoon Island van VTM 2 heeft een eerste trailer gekregen. Daarin krijgen we al kort de acht singles te zien die, zonder elkaar te kennen, zullen trouwen en daarna op een onbewoond eiland worden gedropt.

Volgende week gaat op de zender VTM 2 met Gestrand op Honeymoon Island een wel heel bijzonder programma van start. Het programma is van de hand van Snowman, het Deense productiehuis dat tien jaar geleden ook Blind Getrouwd (Gift Ved Første Blik) bedacht heeft. Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie is tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Het programma krijgt zijn wereldprimeur op VTM 2.

Gestrand op Honeymoon Island

In Gestrand op Honeymoon Island gaan acht avontuurlijke singles met elkaar op speeddate van 30 seconden. Daarna worden ze door professionals gematcht. Wie dat is ontdekken ze zelf maar aan het altaar op het strand van een paradijselijk oord. Daar stappen de quasi complete onbekenden met elkaar in het huwelijksbootje. Na die ceremonie worden de pasgetrouwden samen ‘gedumpt’ op een onbewoond eiland.

Op dat eiland hebben ze enkel hun huwelijkskleren en elkaar. Ze zullen dus heel snel elkaar moeten leren kennen en elkaar moeten steunen om hun tijd op het eiland zo aangenaam mogelijk te maken. Worden ze zot van elkaar of maken ze elkaar zot?

In een eerste trailer die VTM 2 zojuist deelde, zien we alvast hoe de koppels uit hun huwelijksbootje in de zee springen vlakbij het onbewoonde eiland waarop ze zullen moeten overleven en elkaar beter zullen leren kennen.

Bekijk hier de trailer van Gestrand op Honeymoon Island:

De eerste aflevering van Gestrand op Honeymoon Island is te zien op VTM op vrijdag 10 maart om 22.35 uur (na The Masked Singer). Daarna kan je het programma vanaf dinsdag 14 maart wekelijks kijken op VTM 2.

Meer
Lees meer...