‘Blind Getrouwd’: Koppels blikken tijdens reüniemoment terug op hun avontuur

Het zevende seizoen van Blind Getrouwd zit erop. Het voorlopige eindresultaat is twee keer “ja” en twee keer “nee”, al lijkt dat laatste in de toekomst misschien toch nog te kunnen veranderen. Dat bleek alleszins tijdens het reüniemoment in de aflevering van maandagavond.

Vorige week konden we in Blind Getrouwd al zien hoe Brecht & Dziubi op het beslissingsmoment “ja” zeiden en Lien & Joren weinig verrassend allebei kozen voor “nee”. In de slotaflevering van dit seizoen kozen Jiri & Florence verrassend om samen te blijven, terwijl Jana & Christiaan een rationale, maar zeer emotionele “nee” zeiden tegen elkaar.

Joren & Lien en Florence & Jiri

Zo’n 2,5 maanden na het beslissingsmoment keken de vier ‘koppels’ elk om de beurt terug op hun avontuur in tijdens een reüniemoment bij Ingeborg. Dat ging bij alle kandidaten gepaard met heel wat verschillende emoties. Joren gaf bijvoorbeeld toe dat hij het zeer jammer vond dat zijn huwelijk mislukt was en dat de impact van die mislukking op hem groter bleek dan verwacht. Lien gaf dan weer toe dat ze zich te laat had opengesteld.

Tussen Florence en Jiri blijkt alles nog steeds goed te gaan. De twee kijken er vol ongeduld naar uit om verder te bouwen aan hun relatie zonder camera’s in de buurt. Vooral Florence geeft toe dat heel de ervaring bij haar voor veel heftige emoties heeft gezorgd.

Dziubi & Brecht en Christiaan & Jana

Terwijl Brecht en Dziubi recent nog het moeilijke onderwerp over een eventuele verhuis van een van beiden uit de weg leken te gaan, kijken ze nu wel vooruit naar het moment waarop ze gaan samenwonen. “We willen elkaar heel graag verder leren kennen. Onze basis is alvast heel goed en van daaruit willen we verder evolueren”, klinkt het bij Dziubi.

De grootste verrassing kwam er echter vanuit de hoek van Jana en Christiaan. De twee lijken elkaar namelijk misschien toch nog niet helemaal te hebben opgegeven. “Onze start was waanzinnig goed. Hoe kan het dat we dan op een zijspoor zijn beland en op die nee zijn gestrand? Ik weet het nog altijd niet”, blikt Christiaan terug.

“Ik ben het ook kwijt, ik weet het ook niet meer”, voegt Jana daaraan toe. Zij lijkt dan ook duidelijk spijt te hebben van hoe alles is gelopen tussen hen. Aangezien beiden nog steeds niet officieel gescheiden zijn, bestaat er dus nog een kans dat we dit jaar uiteindelijk misschien toch nog een derde “ja” krijgen.

Meer
Lees meer...