‘Blind Getrouwd’: Dit zijn de acht deelnemers

Het zevende seizoen van Blind Getrouwd komt eraan. Deze ochtend werd bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen in september van start zal gaan op VTM. Daarin zullen drie vrouwen en vijf mannen, zoals elk jaar, aan elkaar gekoppeld worden door de wetenschap. Die groep stellen we graag al even aan jullie voor.

Blind Getrouwd zal er dit jaar een beetje anders uitzien. De acht deelnemers worden nog steeds aan elkaar gekoppeld en zullen nog steeds meteen trouwen, maar deze keer zullen ze alles in groep doen. Zo trouwen ze op dezelfde dag, houden ze hetzelfde trouwfeest én gaan ze allemaal samen op huwelijksreis.

Wie aan wie wordt gekoppeld, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat er net als twee jaar geleden ook een homokoppel zal deelnemen. De groep bestaat namelijk uit vijf mannen en drie vrouwen: Joren (36), Jiri (35), Dziubi (29), Christiaan (28), Brecht (27), Lien (30), Jana (29) en Florence (29).

Deelnemers

Joren (36)

Joren (Bron: VTM)

De eerste deelnemer is Joren Dumont (36) uit Lennik. In het dagelijkse leven is hij Field Sales Manager en daarnaast is hij vooral bezig met zijn familie en vrienden. Hij woont in het gerenoveerde huis van zijn grootouders, waar hij een echte mancave vol wijn heeft staan. Joren is ondertussen 2,5 jaar single.

“Ik ben nooit de grootste dater geweest en ben totaal niet het type man die zomaar op iemand durft afstappen. Maar ik hoop dat ik met mijn partner het leven mag degusteren zoals een goede fles wijn … en die worden alleen maar beter met de jaren”, klinkt het alvast.

Jiri (35)

Jiri (Bron: VTM)

De tweede man in het gezelschap is Jiri Punt uit Malle. Jiri is inspecteur bij de Federale Wegpolitie, maar beschrijft zichzelf als een zachte en warme man. Naast zijn job gaat hij graag op avontuurlijke reizen, het liefst met een rugzak. Hij is ondertussen 1,5 jaar single na een relatie van 17 jaar.

“Gezien mijn vorige lange relatie heb ik niet veel date-ervaring, dus ik leg mijn lot dan ook graag in de handen van de experten. Want als ik me ergens voor inzet, is dat met volle overtuiging”, vertelt hij.

Dziubi (29)

Dziubi (Bron: VTM)

Ook Dziubi Steenbergen (29) waagt zich aan het Blind Getrouwd-avontuur. Dziubi komt oorspronkelijk uit Limburg, maar woont nu al een tijdje in de Antwerpse binnenstad. Hij haalt zijn energie uit zijn job als Senior Research Manager en uit zijn liefde voor sport. Zijn langste relatie duurde negen maanden, maar hij woonde nog nooit met iemand samen.

Blind Getrouwd is voor hem dus een extra grote uitdaging. “Er zijn weinig momenten in mijn leven die dit gevoel van zenuwachtigheid kunnen evenaren. Ik reis graag en hoop dat ik niet alleen mijn partner zal kunnen ontdekken, maar samen ook de wereld.”

Christiaan (28)

Christiaan (Bron: VTM)

De vierde man is Christiaan Graulus (28) uit Geel. Hij werkt als spoedverpleegkundige en houdt daarnaast vooral van gamen en afspreken met vrienden. Naast sporten heeft hij ook nog een andere (opvallende) hobby, namelijk het verzamelen van parfum. Een langdurige relatie heeft Christiaan nog niet gehad.

“Op relationeel vlak heb ik nooit de beste voorbeelden gehad, wat maakt dat ik daardoor wat onzeker ben. Maar nu is het serieus. Ik wil maar één keer trouwen en ik wil dat goed doen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik dat kan waarmaken”, klinkt het.

Brecht (27)

Brecht (Bron: VTM)

En ook Brecht De Geyter (27) uit Gent gaat op zoek naar de ware in Blind Getrouwd. Overdag geeft Brecht biologie en Engels in het secundair onderwijs, maar daarnaast is hij ook reisbegeleider en sport hij graag. Het is dan ook geen verrassing dat zijn agenda meestal overvol staat.

Ook hij heeft in het verleden nog niet echt een serieuze relatie gehad, waardoor dit avontuur extra spannend wordt. “Ik heb al veel spannende dingen gedaan, maar dit is echt next level!”, vertelt hij.

Lien (30)

De eerste vrouwelijke deelnemer is Lien Opdebeeck (30) uit Aarschot. Lien is zelfstandige zaakvoerster van een koffie- en theebar en woont samen met haar golden retriever Balou in het huis van haar grootouders. Ze houdt van sportieve uitdagingen en is nu dus op zoek naar een romantische uitdaging.

Lien is ondertussen twee jaar single. “Ik hoop dat mijn toekomstige match een hondenvriend en een lieve, harde werker is die een goede band heeft met zijn familie”, vertelt ze.

Jana (29)

Jana (Bron: VTM)

Ook Jana De Bosscher (29) uit Lokeren hoopt op een perfecte match. Jana is kleuterjuf en woont samen met haar twee katten in een nieuwbouwwoning. Ze weet wat ze wil, maar staat ook open voor nieuwe uitdagingen en andere meningen.

Met haar deelname hoopt ze haar soulmate te vinden. “Mijn toekomstige moet niet alleen mijn lief zijn, maar ook mijn beste vriend aan wie ik alles kan zeggen, mijn partner in crime waarmee je de domste dingen eerst kunt doen.”

Florence (29)

Florence (Bron: VTM)

De allerlaatste kandidaat is Florence Vandoorne (29) uit Hoboken. Florence is, net als Christiaan, spoedverpleegkundige, maar is daarnaast ook nog vrijwilliger bij de brandweer. Ondanks haar power en pit, durft ze toch niet zomaar op iemand af te stappen.

Toch kijkt ze reikhalzend uit naar het Blind Getrouwd-avontuur. “Ik ben er zo klaar voor en zal mijn uiterste best doen om dit te doen slagen.”

Blind Getrouwd is vanaf september te zien op VTM.

Meer
Lees meer...