‘Blind Getrouwd: De Jubilee’ op VTM kijkt hoe het nu gaat met deelnemers uit ‘Blind Getrouwd’

Na zes seizoenen Blind Getrouwd op VTM zijn nog steeds zeven koppels uit het programma getrouwd. Tijd om eens te kijken hoe het nu met hen gaat, dacht de zender. In een speciale dubbelaflevering van Blind Getrouwd: De Jubilee op 25 oktober en 1 november volgen we de voormalige deelnemers tijdens een reüniefeest.

25 huwelijken zagen we al passeren in zes seizoen van Blind Getrouwd. Zeven van hen bleven samen en zijn ook nu nog altijd gelukkig getrouwd. Uit het eerste seizoen kwam het koppel Stijn en Nuria voort. Evelien en Nicolas en Veerle en Nick volgden een jaar later. Vier jaar geleden slaagde het huwelijk van Toon en Frie terwijl een jaar later Victor en Line volgden. De voorbije twee seizoen trouwden Winnie en Jonah en Candice en Marijn blind, maar gelukkig.

Voormalige deelnemers en experts

Om zes jaar Blind Getrouwd te vieren nodigde VTM alle voormalige deelnemers uit voor een groot feest. Daar zullen zowel de getrouwden als degene die een minder succesvol huwelijk achter de rug hebben terugblikken op hun deelname aan het programma. Hoe gaat het nu met hen? Wie ontdekte daarna toch nog de liefde? Hoe beleefden ze hun avontuur? En hoe blikken ze nu terug op hun deelname? Naast de voormalige deelnemers zijn ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen van de partij om mee terug te blikken.

Op dat feest zal Ingeborg aanwezig zijn als ceremoniemeester. “Ik ben grote fan van Blind Getrouwd en ik gok zelfs de grootste fan in Vlaanderen. Ik vind het dus een enorme eer dat ik het jubilee in goede banen mag leiden”, zegt ze daarover.

Blind Getrouwd: De Jubilee zal op maandag 25 oktober en 1 november 2021 om 20.35 uur te zien zijn op VTM.

Meer
Lees meer...