Left Right
scrollTop top

Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ verliezen ongeboren dochtertje


Veerle Nick Blind Getrouwd
© Veerle en Nick tijdens ‘Blind Getrouwd’ – Bron: VTM

Veerle Van den Eynde (39) en Nick Wijns (34) hebben hun ongeboren kindje verloren. Het koppel uit Blind Getrouwd kondigde in februari aan dat ze in verwachting waren van een tweede kindje, maar na negentien weken hebben ze een miskraam gehad. Dat maakten Veerle en Nick zelf bekend op sociale media.

Veerle en Nick waren één van de twee koppels dat het tweede seizoen van Blind Getrouwd in 2017 overleefde. Het duurde even voor de volk tussen de twee oversloeg, maar uiteindelijk bleven ze toch gelukkig getrouwd. In 2019 bezegelde het koppel hun huwelijk met een eerste kindje, Liv.

Eind februari kondigden Nick en Veerle aan dat ze opnieuw in verwachting waren. Vandaag komen ze echter met droevig nieuws dat ze hun tweede kindje verloren hebben. Op amper negentien weken tijd is hun dochtertje, dat de naam Ella kreeg, doodgeboren.

Elle

“Een klein wondertje was het. Een nieuw leven had het moeten zijn. Ze was er heel even, maar het was haar echter niet gegeven”, schrijft Veerle op Instagram. “Ons hartendiefje Elle is op maandag 29-03-2021 geboren. Met veel liefde gedragen. Voor altijd in ons hart!”

“Lieve meid, wat hadden we je graag leren kennen. Je was hier zo welkom! Ons Liv zou zo fier zijn. We hebben je moeten laten gaan, maar in ons hart leef je verder. Slaap zacht lieve Elle!”, gaat het bericht verder. Wij wensen Veerle en Nick veel sterkte toe.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…